Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Június 02. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem törődik gyerekével a sorozatsztár

Nem törődik gyerekével a sorozatsztár

Letartóztatta a rendőrség Nichole Hiltzet, miután úgy találták, hogy nem megfelelően neveli gyerekét, és ezzel veszélyezteti őt.

A nálunk is egyre népszerűbb, Célkeresztben című sorozatban semmi nem fontosabb Nichole Hiltz-nek a családjánál. Az életben viszont már korántsem ezen értékrend szerint tölti napjait. Tegnap ugyanis letartóztatták gyermeke elhanyagolás miatt. A harminckét éves színésznőre szomszédjai hívták ki a rendőröket, amikor rendbontást észleltek a lakásából.

A kiérkező járőrök pedig a látott körülmények alapján úgy döntöttek, hogy Nichole nem neveli megfelelően csemetéjét, sőt, veszélyezteti a kicsi testi épségét. Ezért Hiltzet letartóztatták, a gyereket pedig átadták gyámügyiseknek, hogy helyezzék felügyelet alá. Az ügyben egyelőre még tart a vizsgálat, így nem emeltek vádat a sorozatsztár ellen. Illetve azt sem közölték hivatalosan, hogy mit tett, vagy éppen nem tett, amit gondatlanságnak ítéltek a rendőrök. Mindenesetre csak úgy, a semmiért nem szoktak gyerkőcöket elvinni a szülőktől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.