Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2018. Február 08. 10:05, csütörtök | Bulvár

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak.

10 éve a médiában dolgozik, 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották. Dolgozott már többek között olyan világsztárokkal, mint például Justin Bieber gyermekkori barátja Kaejon Misuraca. Eezáltal egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten.

Nem hiába talált rá Taylor Jones Disney sztár, énekes sem, aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.


Petra így nyilatkozott a történtekről:
“ Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg,hihetetlenül kedves srác,és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és két kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni,de kijelentette,hogy a kollégái is vele lesznek,amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje,és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót,de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között,és mindketten nagyon reméljük,hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.”

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a magyar lányért,de Atanas Kolev bolgár énekesbés Matheus Iorio Forma 3-as pilóta is beszálltak a "harcba".

Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a magyar szépségre, többek között a Megasztárból ismert Palcsó Tamás és MM - Márton Máté is.

A magyar modellnek hamarosan megjelenik egy Stopbullying ampany fotosorozata, illetve a jövő hónapban dobja mutatja be a nagyközönségnek sportruha kollekcióját.

Jelenleg minden idejét a forgatások és a fotózások teszik ki. Emellett a jótékonykodni is szeret. Most a szerelem háttérbe szorul
Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt,aki megdobogtatja a szívét.

Sok sikert kívánunk Petrának a továbbiakban!

Fotók: Taylor Jones Instagrammja; Petra Szick Model Page

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.