Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2018. Február 08. 10:05, csütörtök | Bulvár

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak.

10 éve a médiában dolgozik, 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották. Dolgozott már többek között olyan világsztárokkal, mint például Justin Bieber gyermekkori barátja Kaejon Misuraca. Eezáltal egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten.

Nem hiába talált rá Taylor Jones Disney sztár, énekes sem, aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.


Petra így nyilatkozott a történtekről:
“ Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg,hihetetlenül kedves srác,és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és két kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni,de kijelentette,hogy a kollégái is vele lesznek,amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje,és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót,de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között,és mindketten nagyon reméljük,hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.”

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a magyar lányért,de Atanas Kolev bolgár énekesbés Matheus Iorio Forma 3-as pilóta is beszálltak a "harcba".

Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a magyar szépségre, többek között a Megasztárból ismert Palcsó Tamás és MM - Márton Máté is.

A magyar modellnek hamarosan megjelenik egy Stopbullying ampany fotosorozata, illetve a jövő hónapban dobja mutatja be a nagyközönségnek sportruha kollekcióját.

Jelenleg minden idejét a forgatások és a fotózások teszik ki. Emellett a jótékonykodni is szeret. Most a szerelem háttérbe szorul
Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt,aki megdobogtatja a szívét.

Sok sikert kívánunk Petrának a továbbiakban!

Fotók: Taylor Jones Instagrammja; Petra Szick Model Page

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 20. 10:32, kedd | Bulvár

Félmillióért kelt el egy Ed Sheeran tervezte ketchupos üveg

A címke a szósz különlegessége, melyen Ed tetoválása látható, és melyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.