Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Február 08. 10:05, csütörtök | Bulvár

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak.

10 éve a médiában dolgozik, 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották. Dolgozott már többek között olyan világsztárokkal, mint például Justin Bieber gyermekkori barátja Kaejon Misuraca. Eezáltal egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten.

Nem hiába talált rá Taylor Jones Disney sztár, énekes sem, aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.


Petra így nyilatkozott a történtekről:
“ Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg,hihetetlenül kedves srác,és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és két kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni,de kijelentette,hogy a kollégái is vele lesznek,amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje,és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót,de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között,és mindketten nagyon reméljük,hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.”

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a magyar lányért,de Atanas Kolev bolgár énekesbés Matheus Iorio Forma 3-as pilóta is beszálltak a "harcba".

Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a magyar szépségre, többek között a Megasztárból ismert Palcsó Tamás és MM - Márton Máté is.

A magyar modellnek hamarosan megjelenik egy Stopbullying ampany fotosorozata, illetve a jövő hónapban dobja mutatja be a nagyközönségnek sportruha kollekcióját.

Jelenleg minden idejét a forgatások és a fotózások teszik ki. Emellett a jótékonykodni is szeret. Most a szerelem háttérbe szorul
Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt,aki megdobogtatja a szívét.

Sok sikert kívánunk Petrának a továbbiakban!

Fotók: Taylor Jones Instagrammja; Petra Szick Model Page

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon