Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2010. Január 30. 07:23, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Népdaléneklési verseny Győrben: reneszánszát éli a magyar népzene

Népdaléneklési verseny Győrben: reneszánszát éli a magyar népzene

Pénteken rendezték Győrben a Barsi Ernő megyei és a Tiszán innen, Dunán Túl országos népdaléneklési verseny területi döntőjét. A megmérettetésre a városból

A Zichy-palotában mutatkozhattak be az iskolai selejtezőkön túljutott diákok. A versenyzőknek mindössze néhány percük volt arra, hogy meggyőzzék a zsűrit tehetségükről. A döntnökök a fellépés után minden versenyzőnek hasznos tanácsokat adtak, és felhívták a figyelmüket azokra az apróbb hiányosságokra, melyekre a jövőben jobban oda kell figyelniük. sszességében azonban valamennyi fellépőről elismerően nyilatkoztak, mint mondták igazán nívós mezőny gyűlt össze.

A megmérettetésről végül 8 produkció jutott tovább a február 25-i megyei döntőbe. Senki sem távozott azonban üres kézzel, hiszen a fellépők többsége arany minősítéssel gazdagodott, néhányan pedig ezüst oklevéllel térhettek haza.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.