Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2012. Március 08. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Öngyilkos akart lenni a gyönyörű modell

Öngyilkos akart lenni a gyönyörű modell

Kórházba szállították a múlt héten Tila Tequilát.

A modellre lakótársa hívta ki a 911-et múlt szerdán, közölve: elég elszántan próbál véget vetni az életének, de ennek mikéntjét nem hozták nyilvánosságra.

Éjjel fél kettőkor érkeztek a helyszínre, egyből be is vitték. A lakótárs kifejtette: Tequila egész héten meg akarta ölni magát. Más források szerint a hatóságok megállapították, hogy pszichiátriai kezelésre szorul - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon