Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 11. 08:29, vasárnap | Helyi sport
Forrás: mti

Női kézilabda BL - Magabiztosan győzött a címvédő Győr

Női kézilabda BL - Magabiztosan győzött a címvédő Győr

A címvédő Győri Audi ETO 11 góllal győzött a szlovén Krim Mercator Ljubljana otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének harmadik fordulójában, szombaton Dabason.

Eredmény, női BL, középdöntő, 3. forduló, 1. csoport:

Krim Mercator Ljubljana (szlovén)-Győri Audi ETO KC 21-32 (12-15) a Győr gólszerzői: Tomori 6, Görbicz 5, Oftedal, Knedlikova 4-4, Puhalák, Broch 3-3, Groot, Fodor 2-2, Afentáler, Hansen, Pál T. 1-1

A magyar csapatból a német Anja Althaus, a brazil Eduarda Amorim és a norvég Nora Mörk sérülés, Bódi Bernadett betegség miatt hiányzott, az Érdtől kölcsönvett spanyol Mireya González Álvarez pedig egyelőre nem szerepelhet a BL-ben.
Egy évvel ezelőtt a középdöntőben 17 góllal győzött a Győr a szlovén fővárosban, és ezúttal is remekül kezdett, jó védekezésének köszönhetően a tízedik percben már négy találattal vezetett (1-5). A vendégek két percig kettős emberhátrányban voltak, de gól nélkül átvészeltek ezt az időszakot, és bár a folytatásban magabiztosan őrizték előnyüket, nem tudták növelni a különbséget (12-15).

A második felvonásban a szlovénok több mint tíz perc után szerezték első akciógóljukat, ezt követően már nem tudták felvenni a versenyt az ETO-val. Az ötvenedik percben tízgólosra nőtt a győriek előnye, így Ambros Martín vezetőedző játéklehetőséget adhatott a fiataloknak, akik gólokkal hálálták meg a bizalmat.
A győriek február 26-án a román CSM Bucuresti ellen folytatják szereplésüket a BL középdöntőjében.

korábban:
2. csoport: FTC-Rail Cargo Hungaria - SG BBM Bietigheim (német) 31-22 (14-8)

Fotó:sportfaktor.hu

Címkék: eto, győr, győzelem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.