Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2013. Szeptember 07. 16:35, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Női kosárlabdacsapat utazott a Kapuvárnál ütköző buszon, a klubigazgató a halálos áldozat

Női kosárlabdacsapat utazott a Kapuvárnál ütköző buszon, a klubigazgató a halálos áldozat

Az MTI értesülése szerint az HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapata utazott azon a buszon, amely személyautóval ütközött szombat délután Kapuvár és Vitnyéd között, a balesetben egy ember meghalt.

A kisalfold.hu információja szerint a balesetben Tapodi Péter, az egyesület klubigazgatója, a női válogatott korábbi másodedzője hunyt el. Ezt az információt Rátgéber László korábbi szövetségi kapitány is megerősítette, hozzátéve, hogy Füzy Ákos vezetőedző súlyosan megsérült a balesetben, s mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A játékosok közül többen könnyebb, illetve súlyosabb sérüléseket szenvedtek.

A katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője korábban azt közölte az MTI-vel: személykocsival ütközött egy autóbusz Kapuvár közelében, a balesetben egy ember meghalt, 16 megsérült. Dobos Viktória hadnagy tájékoztatása szerint a baleset miatt teljes szélességében lezárták a 85-ös főutat.

Címkék: HAT-AGRO UNI Győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 01. 09:13, szombat | Helyi

Így jutott vissza 9 év után az NB I-be az ETO

A TV nézők már láthatták az M4 Sporton CsakazETO című műsorunkat, ahol megmutattuk, hogyan jutott vissza az élvonalba az ETO labdarúgó csapata.

2024. Június 01. 08:13, szombat | Helyi

A tűzoltóság elé is jutott a virágládákból

A Munkácsy Mihály utcában folytatódott a győri belváros virágosítása.

2024. Június 01. 07:13, szombat | Helyi

Állandó régészeti kiállítást adtak át Sopronban

Átadták a Soproni Múzeum állandó régészeti kiállítását. A Múzeumnegyedben található Sopron örök című tárlatot 80 millió forintos támogatásból fejlesztették.

2024. Május 31. 10:15, péntek | Helyi

Újabb büszkeségről számolhatunk be: Meronka Péter kollégánk Győr Sportjáért díjat kapott!

Átadták a Győr Oktatásügyéért és a Győr Sportjáért díjakat a Városházán. Kollégánk Meronka Péter munkáját is elismerték, büszkék vagyunk rá!