Városlista
2020. január 28, kedd - Károly,

Hírek

2019. Március 07. 20:55, csütörtök | Helyi

Nőnap a Kamarában

Nőnap a Kamarában

Nőnapi beszélgető délutánt tartott csütörtökön a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, székházában, női, vállalkozó tagjainak.

Kávéházi hangulat és a Duo Vivo - Nemes-Jeles Judit fuvolaművész és Stummer Márton gitárművész- fogadta az érkező vendégeket, majd Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott köszöntőt.

A meghívott vendégekkel Fábián György újságíró beszélgetett.

A beszélgető délután vendégei Csurák Erzsébet selyemművész; Dr. Varga Balázs történész, szociológus és Horváth Krisztián balettművész, a Győri Balett művésze voltak.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 15:10, kedd | Helyi

Kis híján majdnem belehalt egy győri család, mert rosszul kötötték be náluk a kazánt

Egy győri családi ház vegyes tüzelésű kazánja, a gyanú szerint, kivitelezési hiba miatt túlmelegedett, a fűtéscsövek rezegni kezdtek, és majdnem felrobbant.

2020. Január 27. 14:28, hétfő | Helyi

Egy igazi zseni született - Mozartra emlékezünk!

Egy igazi osztrák zsenire emlékezik a mai napon a zeneirodalom. 264 évvel ezelőtt - ezen a hideg januári napon - született a meseszép Salzburgban Wolfgang Amadeus Mozart.

2020. Január 27. 13:07, hétfő | Helyi

Dézsi Csaba András az új polgármester - Történelmi győzelmet aratott az időközi polgármester választás Győrben

Nagy fölénnyel győzött Dézsi Csaba András, győri fideszes polgármesterjelölt. Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

2020. Január 27. 10:29, hétfő | Helyi

Karmesteri pálcát ragadott a győri balettigazgató - Koncert az uszodában

Minden a vízről szólt a Győri Filharmonikus Zenekar farsangi koncertjén, amelyet immár hagyományosan idén is az Aqua Sportközpontban tartottak, ismét nagy közönségsikerrel. A Győri Balett igazgatója "vezényelt" is.