Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Február 25. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Nem kétséges, hogy Norbi élete legnehezebb napjait éli. Vajon mennyi ebben az ő hibája és mi írható a kőkemény üzleti konkurencia számlájára? Talán ő maga sem tudja. Hol a kávézójában történt támadásról írnak a lapok, hol egy 3

"A játszmának nincs még vége, bár kétségtelenül nincs jó kedvem mostanában. Ennyire még soha nem voltam padlón. Fájdalmat, ürességet és csalódottságot érzek. Egy szóhasználati hiba, egy valóban nem szerencsés kifejezés miatt úgy meghurcoltak, mintha én lennék az első számú közellenség az országban. Miközben százezrek bizonyítják, hogy a rendszerem, a csapatom által kifejlesztett sütemények és kenyerek igenis működnek. Emberek százezreinek javult tőle az egészségi állapota. Most mégis nyomban máglyán égetnének el egy apró hibáért. Nem is a pénz a legfontosabb, hanem hogy az ember elveszti az életkedvét. Mondtam is Rékának, hogy ha nem lenne mellettem és nem lennének gyerekeink, már borzasztó gondolatok hatalmasodtak volna el rajtam. Bekap az ember egy marék tablettát, elalszik és nem ébred fel többé. Azok, akik ezt az egészet generálták ellenem, az egész eddigi életemet feketítik be. Mintha nem fogyasztottam volna le százezreket, mintha sok ezer ember megtornásztatásával nem szereztem meg volna két Guiness világcsúcsot, nem lennének az egészséges életmódért kapott kitüntetéseim, és díjaim..."

A drámai vallomás további részletei a legfrissebb Storyban!

Fotó: TV2 


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 13:50, hétfő | Bulvár

Több mint 30 év után újra a Moulin Rouge színpadán Medveczky Ilona, most műtét vár rá

Medveczky Ilonát az idősebb Richter József rendezésében, a Párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow díszvendégeként hatalmas ovációval fogadta a nézőközönség – írja a Bors.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.