Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2010. Február 25. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Norbi drámai vallomása: "Ez életem legnagyobb mélypontja"

Nem kétséges, hogy Norbi élete legnehezebb napjait éli. Vajon mennyi ebben az ő hibája és mi írható a kőkemény üzleti konkurencia számlájára? Talán ő maga sem tudja. Hol a kávézójában történt támadásról írnak a lapok, hol egy 3

"A játszmának nincs még vége, bár kétségtelenül nincs jó kedvem mostanában. Ennyire még soha nem voltam padlón. Fájdalmat, ürességet és csalódottságot érzek. Egy szóhasználati hiba, egy valóban nem szerencsés kifejezés miatt úgy meghurcoltak, mintha én lennék az első számú közellenség az országban. Miközben százezrek bizonyítják, hogy a rendszerem, a csapatom által kifejlesztett sütemények és kenyerek igenis működnek. Emberek százezreinek javult tőle az egészségi állapota. Most mégis nyomban máglyán égetnének el egy apró hibáért. Nem is a pénz a legfontosabb, hanem hogy az ember elveszti az életkedvét. Mondtam is Rékának, hogy ha nem lenne mellettem és nem lennének gyerekeink, már borzasztó gondolatok hatalmasodtak volna el rajtam. Bekap az ember egy marék tablettát, elalszik és nem ébred fel többé. Azok, akik ezt az egészet generálták ellenem, az egész eddigi életemet feketítik be. Mintha nem fogyasztottam volna le százezreket, mintha sok ezer ember megtornásztatásával nem szereztem meg volna két Guiness világcsúcsot, nem lennének az egészséges életmódért kapott kitüntetéseim, és díjaim..."

A drámai vallomás további részletei a legfrissebb Storyban!

Fotó: TV2 


Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 17:03, szombat | Bulvár

Hőszabályozó, szennyező anyagokat felfaló falfestéket alkottak kutatók

Hőszabályozó, energiát megtakarító, a szennyező anyagokat felfaló és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését segítő falfestéket fejlesztettek a Liverpooli Egyetem kutatói.

2020. Január 17. 16:29, péntek | Bulvár

Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen

Eljárás indított csütörtökön a párizsi ügyészség Christophe Ruggia francia filmrendező ellen, akit Adele Haenel színésznő azzal vádol, hogy 12 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta szexuálisan

2020. Január 17. 16:08, péntek | Bulvár

Meghalt J.R.R. Tolkien fia

Elhunyt Christopher Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének, J.R.R. Tolkiennek a fia, aki apja halála után rendezte sajtó alá addig kiadatlan műveit.

2020. Január 17. 15:55, péntek | Bulvár

10 nappal a díjátadó előtt menesztették a Grammy-akadémia elnökét

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét.