Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Április 05. 06:44, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nyakánál fogva kapta el a rendőrt

Nyakánál fogva kapta el a rendőrt

Rátámadt a neki segíteni akaró rendőrökre egy fiatal férfi Szegeden, a dühöngő ellen ezért ügyészségi eljárás indult.

A csongrádi megyeszékhelyen vasárnapra virradóra lettek figyelmesek a belvárosi gyalogos járőrök egy vérző fejű fiatalemberre, a Kálvária sugárút egyik buszmegállójában. A rendőrök odamentek hozzá, és megpróbálták megtudni, hogy mi történt vele, ám erre a fiatalember agresszívvá vált.


Az egyenruhások mentőt hívtak, hogy ellássák a sebeit, ám ekkor az erősen ittas fiatalember lökdösni kezdte az egyik rendőrt, majd a másikat a nyakánál fogva kapta el.


A járőrök végül testi kényszer alkalmazásával vetettek véget a fiatalember támadásának, és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. A rendőrök nem sérültek meg.


Mint kiderült, a 22 éves férfinak egy korábbi „balhéban" sérült meg a feje, ugyanis az éjszaka folyamán már másokkal is összeszólalkozott, de lökdösődés közben elesett, így ütötte be a fejét. A Szegedi Rendőrkapitányság ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt ügyészségi eljárást kezdeményezett a fiatalemberrel szemben, míg az éjszaka történtek ügyében garázdaság gyanújával indult ellene nyomozás.



(HavariaPress.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.