Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2016. Július 28. 15:41, csütörtök | PR

Nyári ruhák webshop-ból rendelve? Nincs okod aggódni!

Nyári ruhák webshop-ból rendelve? Nincs okod aggódni!

Mindannyian ismerjük az érzést, mikor jön az új évszak, legyen az nyár, vagy ősz, tél: “hoppá, jön a meleg, jön a strandidő, és mit vegyek fel? Kifogytam a jó ruhákból!”

Ám nem mindenkinek van arra ideje, hogy mondjuk egy hétvégét rászánjon arra, hogy megtalálja a megfelelő cipőt. Ennek ezer oka lehet, hiszen az életünk sokféle, de mindenképpen elvégzendő feladatokban gazdag. Ki a kutyáját szeretné kivinni egy ebtalálkozóra a szabadidejében, kinek a gyerekeit kellene fuvarozni lovagolni, ki festeni szeretne megtanulni...ezerféle hobbink és kötelezettségünk van, és persze a munka mindannyiunk életének része.

Nem könnyű feladat a butikokat, plázákat járva beszerezni a nekünk megfelelő darabokat. Sokszor a boltokban az a benyomásunk, “egyenszabású” dolgokat találunk, vagy szűkös a választék.
Nagyon sok nő úgy is érzi, hogy nem neki szól a divat, amivel az üzletekben találkozik. Rengeteg trend van, ami csak egy szűk rétegnek áll jól, a márkák gyakran nagyon szorosan követik a kifutóról lejött darabokat. Ezek pedig általában modellalkatra vannak kialakítva.

Egy példát említve, 2016-ban nagyon divatos minden, ami rojtos. Sokan azonban nem tudjuk elképzelni, hogy egy rojtos topban vagy csíkokra vágott aljú hasított bőr mellényben beüljünk a munkahelyen az íróasztal mögé.
Köszönjük - mondhatnánk - de kaphatnánk valamit, ami nem a húsz alattiaknak áll jól?

Valójában mindenki öltözködhet egyéni ízlése szerint és egyben divatosan, kortól és alkattól függetlenül.

Érezhetjük úgy, végképp kiment a divatból a tavalyi ruhatárunk, vagy egyszerűen megújulásra van szükségünk egy új szezon kezdetén.

Nagy segítséget nyújtanak ebben az online shopok, ahol gazdag termékskála áll mindenkinek a rendelkezésére. A választék sok szempont szerint - méret, márka - szűrhető, így pár kattintással eljutunk a nekünk megfelelő darabokig.

A 40-estől 58-as méretig különösen nehéz az üzletekben trendi, stílusunkhoz illő, nőies ruhát találni, míg ez a webshopokban könnyedén kivitelezhető.

Mindenféle fazon, ruha típus elérhető nagy méretben is, ugyanazok, amelyek a karcsú hölgyek számára megvásárolhatóak. Vége azoknak az időknek, amikor a molett alkatúak csak egy beszűkített választékból szemezgethettek, és a tervezőknek az volt az elképzelése, hogy zsák szabású ruhákkal, nagyméretű kendőkkel kell takargatnia magát annak, akin plusz kilók vannak - ebben ki is merültek a lehetőségek.

Ha megnézzük a ma rendkívül divatos plus size modelleket vagy divatbloggereket, azt látjuk, színesen, bátran, önkifejező módon öltözködnek.

Vannak, akiket visszatart az online vásárlástól, hogy nem tudják felpróbálni a nekik tetsző szettet, és nem biztosak abban, hogy érdemes megrendelni. Vagy mi lesz, ha meg sem érkezik a kifizetett ruhadarab?

Jó hírű, ismert webshopból rendelve a biztonság garantált, és nagyon kényelmes visszavásárlási és csere lehetőségek állnak a vevők rendelkezésére.

A nekünk bármi okból nem tetsző, kiszállított darabok helyett rendelhetünk mást, de vissza is kaphatjuk a termék árát. A szolgáltatók gondot fordítanak arra, hogy a vevők elégedettek legyenek; ma már akár a kiszállítás menetét is nyomon követhetjük. A hatalmas választék és a megrendelés, vásárlás kényelme mindenképpen az online ruhaüzletek mellett szól.

Címkék: divat, otto

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 17:54, kedd | PR

Mikor és hogyan térül meg a napelembe fektetett pénzünk?

Biztosan sokat hallottál mostanában az éghajlatváltozásról, a fosszilis energiahordozók mennyiségének csökkenéséről és a környezetszennyezésről.

2019. December 10. 17:53, kedd | PR

Fiatalok és a pénzügyi tudatosság

A pénzügyi tudatosságunk kiépítése valahol a gyermekkorban kapott zsebpénznél kezdődik.

2019. December 10. 17:46, kedd | PR

5 tipp bemutatása a karácsonyi plusz kilók ellen

A karácsonyi időszak tipikusan az a periódus, amikor még az is felszed néhány plusz kilót, aki egyébként stabilan tartja a súlyát évközben.

2019. December 06. 13:24, péntek | PR

Fázós vagy? Így vértezd fel magad a téli hónapokra!

Vannak, akik már 20 fokban is vacognak, és vannak, akik egy vékony pulóver – vékony kabát kombinációban is képesek áttelelni.