Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Március 03. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Nyári Edit összetörte az autóját

Nyári Edit összetörte az autóját

Nyári Edit a napokban összetörte autóját. Sérülés szerencsére nem történt, az énekesnő csak az ijedtségtől volt rosszul, na meg az autó javíttatásának költségeitől.

Az X-Faktorból megismert Sumer Sisters egyik tagját, Nyári Editet autóbaleset érte. Nagyjából három hete ugyanis egy kanyarban, a jeges úton megcsúszott az autója és nekivágódott az útpadkának. Az énekesnőnek szerencsére semmi baja nem lett, ám az autó futóműje megsérült. „Éppen hazafelé tartottam valahonnan, és nagyon hideg volt. Az utak csúsztak és jegesek voltak, ezért óvatosan vezettem, de még így is baj történt. A Váci út környékén ugyanis egy kanyarban megcsúszott az autóm, és nekivágódott a padkának. Nekem szerencsére nem lett bajom, a futómű azonban megsérült. Mindkét oldalon álltak kocsit, ezért nagy szerencse, hogy egyiknek sem vágódtam neki. A baleset ráadásul vasárnap történt, ezért az autómentőkre is sokat kellett várni.” – mesélte a NapiászOnline-nak Nyári Edit, aki azt is elárulta, hogy ugyan már négy éve vezet, de még mindig óvatosan rója az utakat.

„Biztonságos vezetőnek tartom magam, nem szoktam és nem is szeretek kockáztatni. Ennek ellenére sajnos történnek balesetek, hiszen nem ez volt az első nekem sem. Pár évvel ezelőtt a szalagkorlátnak mentem neki. Reflexből rántottam el a kormányt, mert veszélyhelyzetet érzékeltem, de visszarántani már nem sikerült. Az autóm akkor is megsérült, hiszen a vezetőoldali ajtó teljesen benyomódott, de szerencsére akkor sem lett semmi komolyabb bajom. Ezek a dolgok figyelmeztető jellegűek, hogy vigyáznunk kell a saját és mások testi épségére is, mert egy pillanat alatt megtörténik a baj. Amikor felröppent a baleset híre, a közösségi oldalakon és a fellépések után is több száz rajongó érdeklődött és aggódott értem. Nagyon jól esett az a sok szeretet, amit tőlük kaptam. A sok visszajelzés is azt tükrözi, hogy mennyien megszerettek bennünket a műsor kapcsán az egész országban.”

A balesetet szenvedett autó ma már újra jól működik, de Nyári Edit szerint nem volt olcsó a javíttatása, hiszen több alkatrészt is ki kellett cserélni. „A baleset után elvitték az autómentők a kocsimat, ami szerelőhöz került. A javíttatása nem volt olcsó, de most már legalább működik. Eddig is óvatosan vezettem, de talán ezután még jobban kell vigyáznom, hiszen csak a baleset után gondolkoztam el azon, hogy akár máshogy, sokkal rosszabban is alakulhattak volna a dolgok.” – mesélte aggódva az énekesnő, aki azt is megsúgta, hogy jól vezet, de rendesen megszenvedte a jogosítványát, hiszen többször is oktatót kellett váltania.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.