Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Július 06. 07:17, kedd | Belföld
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Nyári egészségtábor kicsiknek

Nyári egészségtábor kicsiknek

A szünidő beköszöntével sok családban gondot okoz a gyerekek nyári elhelyezése. Fontos, hogy szakképzett pedagógusok felügyelete alatt tartalmasan, egészségesen, játszva és sportolva töltsék el a szünidőt.

 

A K&H Medicina Egészségpénztár megálmodta a K&H Medicina Egészségpénztár Napközis Egészségtáborát, ahol a gyerekek július 12-től 5 héten keresztül táborozhatnak napközben a Budapest környéki szép és egészséges erdőszéli környezetben, szakképzett felügyelet alatt. A szervezők jó levegőn, kellemes társaságban, a természetben szeretnék aktívabbá tenni a gyerekeket, akik sokkal kevesebbet mozognak manapság, mint a korábbi generációk.

 

„Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy családunk legkisebb tagjai életkori sajátosságaiknak megfelelő kiscsoportos foglalkozásokon vegyenek részt. Mivel a tábor az egészséges életmód köré szerveződött, ezért a hagyományos kézműves foglalkozások és játékok mellett napközben sportprogramok is várják a kicsiket. Hogy a szülők életét még könnyebbé tegyük, az igények felmérését követően reggel az előre meghatározott találkozási pontokról busszal szállítjuk a gyerekeket a tábor helyszínére, délután pedig ugyanoda visszük őket vissza" - mondja Prekker Ilona vezető pedagógus.

 

Tervezett programok:

 

kézműves foglalkozások (sporteszközök készítése is), sportfoglalkozások (naponta kétszer, mikrocsoportokban), kirándulások, természetbúvárkodás, játékos vetélkedők, hagyományos népi játékok.

 

Ajánlott korcsoport: 3-10 éves kor között. Helyszín: Pomáz, Ugrovica dűlő. A tábor ára: 27.500 Ft /hét/fő, testvérkedvezménnyel 48.000 Ft/hét/2fő, amely tartalmazza az étkezést, az utaztatást és a foglalkozásokat. A napközis tábor díja elszámolható bármely egészségpénztárban, így a gyerekek akár a szüleik egészségpénztári számlája terhére is táborozhatnak.

 

További információ: http://www.khmedicina.hu/tabor

 

Prekker Ilona Tel.: 06-30 848-4698, babumajor@asszonysors.hu

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.