Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Július 25. 19:25, hétfő | PR

Nyáron utazásra vesznek fel sokan kölcsönt

Nyáron utazásra vesznek fel sokan kölcsönt

A szabadságolás, a nyaralás időszakát legtöbben a nyári időszakra időzítik. Ebből fakadóan természetes, hogy ilyenkor némileg több kiadásra számíthatunk, mint az év más időszakaiban.

Az otthoni kényelem megteremtése, a hosszú hétvégék és a nyaralás finanszírozása azonban nem mindenki számára magától értetődő. A netrisk.hu tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre többen választják a kölcsön kínálta lehetőségeket akkor is, ha utazásról van szó. Cikkünkben most azokat a leggyakoribb finanszírozási célokat vesszük sorra, melyek érdekében sokan a kölcsönök mellett szoktak dönteni.

Külföldi nyaralás minden extrával

Bár kétségtelen hogy hazánk is szebbnél-szebb tájakkal várja a turistákat, mégis töretlen népszerűségnek örvendenek a külföldi nyaralások. A magyarok körében különösen kedvelt horvát tengerpart és a mediterrán országok mellett is sokan döntenek. Nem ritka az sem, hogy a cél hajós körutazás, vagy esetleg egzotikus utak segítségével felfedezni a világ legszebb pontjait. A luxusnyaralások általában félmilliótól indulnak, a határ pedig a csillagos ég. Mindegy, hogy a hagyományos mediterrán nyaralás vagy valami sokkal extrább a cél, a kölcsönök segítségével bárki számára elérhető a luxus legmagasabb szintje is.

Tartós műszaki cikkek a kényelem szolgálatában

Természetes, hogy otthonunkban minél kényelmesebben szeretnénk érezni magunkat, és ez a nyári hónapokban fokozottan igaz. A kellemes belső mikroklíma megteremtése legalább olyan nagy jelentőséggel bír, mint a nyaranta rendszerint megrendezésre kerülő sportesemények zökkenőmentes, lehetőleg minél élvezetesebb figyelemmel követése. Nem véletlen, hogy ekkortájt a minden extrával ellátott televíziók és házimozi rendszerek iránt megnő a kereslet. A vásárlók úgy vannak vele, hogy ha már hasonló eszközökbe ruháznak be, akkor szívesen választják a legjobb minőséget mind a képernyő méretét, mind a készülék tudását illetően. Ennek érdekében pedig a hitelintézetek ajánlatait is szívesen igénybe veszik. Nem csak azért, mert sokszor nem áll rendelkezésre egy összegben a vételár, hanem a részletfizetés lehetőségének apropóján is így van ez.

Korszerű eszközök a kertbe

A tavasztól késő őszig terjedő hónapokban sok időt töltünk a kertben. A gyep ápoltsága, a gyomosodásra hajlamos területek karbantartása fontos szerepet játszanak abban, hogy miként érezzük magunkat a házat övező környezetben. A fűnyíró a füvesített kertekben nélkülözhetetlen, de a fűkasza is jó szolgálatot tesz a kert egyes részein. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezeket a fontos eszközöket az ingatlantulajdonosok gyakran kölcsön igénybevételével szerzik be. Nem ritka az sem, hogy a kertépítéshez, gyeptéglázáshoz, a terasz kialakításához, vagy a homlokzat felújításához választják a vásárlók a kölcsönök kínálta előnyöket.

Hűs finomságok a fagyasztóból

Amikor kint tikkasztó a forróság, semmi másra nem vágyunk, mint egy finom jégkrémre a fagyasztóból. A kertben termett, vagy a piacon, jó áron beszerzett zöldségeket, gyümölcsöket akár hosszú hónapokig gond nélkül tárolhatjuk fagyasztó segítségével. Ha a meglévő elromlott, vagy már túl kicsinek bizonyul, akkor érdemes beruházni egy méretesebb típusba. A fagyasztók is finanszírozhatóak kölcsön segítségével, így nem egy összegben válik aktuálissá a fizetés.

Kölcsönfelvétel előtt érdemes megismerni a hitelintézetek ajánlatait, így sikerülhet kiválasztani azt a típust, amely minden szempontból megfelel az igényeknek és az anyagi lehetőségeknek. Az interneten levő kalkulátorok remek választásnak bizonyulnak az egyes kölcsönök összehasonlításához.

Címkék: netrisk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.