Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Szeptember 05. 20:00, csütörtök | Bulvár

Nyilvánossá teszik L. L. Junior kisfiának temetését

Nyilvánossá teszik L. L. Junior kisfiának temetését

L. L. Junior közösségi oldalán tette közzé a hírt, pénteken temetik néhány napja tragikus körülmények között elhunyt kisfiát, Dávidkát.

Pénteken 12 órától a Fiumei úti sírkertben temetik el L. L. Junior halálra gázolt kisfiát, Dávidkát. Erről a gyászoló édesapa a közösségi oldalán tájékoztatta követőit.

A szertartás nyilvános lesz, a család arra kér mindenkit, aki szeretné kegyeletét leróni, fehér ruhában jelenjen meg.

A kommentek között több rajongó is feltette a kérdést, hogy miért lesz nyilvános a búcsúztatás.

A zenész a következőt válaszolta nekik:

"(...) A szűk család, rokonok és barátaink kordonon belül lesznek, és akik tiszteletet teszik és ide utaznak azért, hogy együttérzésüket nyilvánítsák a fiunk felè, őket is tisztelettel fogadjuk. Ez a tragédia rajtunk, a családon túl, MINDENKIT megrázott. Ha zárt, akkor az a baj, ha nyilvános, az a baj? Elég legyen ebből! Kérem ezt tisztelettel kezeljétek. Adjuk meg a végső tisztességet. Köszönöm."

Forrás: life.hu; blikk.hu

Kép: RAS-Archív

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 17. 10:45, kedd | Bulvár

Bezárja szinitanodáját Gór Nagy Mária

35 év után beszünteti a színészképzést Gór Nagy Mária, a GNM Színitanoda igazgatója, aki szerint nem jelentkezett elég tehetséges fiatal, így már csak a kifutó évfolyamokkal foglalkozik – írj az Index a Borsra hivatkozva.

2019. Szeptember 17. 08:50, kedd | Bulvár

Budapestre érkezett az életnagyságú LEGO Bugatti - FOTÓK

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség.

2019. Szeptember 16. 20:38, hétfő | Bulvár

Meghalt Terry Black

Hétfő délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – írta a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

2019. Szeptember 16. 15:08, hétfő | Bulvár

Ismét Simply Red-koncert lesz Budapesten

A magyar fővárost is érinti jövő őszi európai turnéján a Simply Red. A Mick Hucknall által vezetett világhírű brit soul-pop formáció 2020. november 23-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.