Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2012. Január 30. 13:35, hétfő | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Nyomravezetői díj a keszthelyi rablás elkövetőjének felderítésére!

Nyomravezetői díj a keszthelyi rablás elkövetőjének felderítésére!

Nyomravezetői díjat ajánlott fel a keszthelyi Kis-Rába menti Takarékszövetkezet annak, aki a pénzintézet sérelmére elkövetett rablás elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval segíti a nyomozó hatóságot.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen jelentős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2012. január 13-án 07.25 órakor egy ismeretlen férfi kezében fegyvernek látszó tárgyat tartva bement a Kis-Rába menti Takarékszövetkezet keszthelyi fiókjába, majd az ott tartózkodó alkalmazottól pénzt követelt. Ezt követően a támadó a készpénzzel a helyszínről robogóval elmenekült.

A szemtanúktól kapott adatok alapján az elkövető személyleírása a következő:

35-40 év közötti, kb. 180 cm magas, átlagos testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fején fekete színű, márkajelzés nélküli bukósisakot és alatta fém keretes, szögletes lencséjű látásjavító szemüveget viselt. Kezén fekete kesztyű volt, jobb kezében egy hosszabb csövű, fekete színű, forgótáras pisztolyt tartott. Felsőtestén több színű CHAMPION márkajelzésű szabadidő felsőt viselt. Ezeken kívül fekete nadrágot, sötét cipőt hordott.

A bűncselekmény során károsult Kis-Rába menti Takarékszövetkezet 300.000,- Ft-ot, azaz háromszázezer forintot ajánlott fel annak, aki az elkövetővel kapcsolatban érdemi információval segíti a nyomozó hatóságot!

Kérjük, aki a fényképeken látható személyről, vagy a bűncselekmény elkövetéséről információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80/200-492 telefonszámon! Bejelentéseiket az ismert, éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-, illetve 112-es segélyhívó számon, illetve a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is megtehetik!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 11:51, csütörtök | Kék hírek

Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben ellene, elfogták

Elfogtak egy több éve bujkáló férfit, aki ellen már huszonegy elfogatóparancs volt érvényben - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

2021. Szeptember 22. 15:03, szerda | Kék hírek

Elítélték a Sárváron több autót felgyújtó férfit

Közveszély okozás bűntette, továbbá garázdaság és rongálás vétsége miatt három év börtönnel sújtotta a Sárvári Járásbíróság azt a férfit, aki 2020. december 17-én éjszaka több autót felgyújtott Sárváron

2021. Szeptember 22. 11:06, szerda | Kék hírek

Megölte várandós feleségét

Befejezték a nyomozást a rendőrök az ellen a domaszéki férfi ellen, aki megölte várandós feleségét.

2021. Szeptember 22. 09:02, szerda | Kék hírek

Hamis segélyhívás miatt ítéltek el egy férfit

Jogerősen 21 napi elzárásra ítéltek kedden Lentiben egy férfit, aki egy nappal korábban egy tömegverekedésről szóló hamis bejelentéssel riasztotta Csesztregre a rendőröket és a mentőket