Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. November 03. 17:14, szombat | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Nyugodj békében Bence

Nyugodj békében Bence

Brutális kegyetlenséggel ölték meg, kétszer is elásták. A rendőrkapitány hangja is elcsuklott, amikor Szita Bence haláláról beszélt. A facebookon pár órája megjelent egy fotó is az egyik gyanúsítottról.

Előre kitervelt, brutális gyilkosság áldozata lett a hétfőn Kaposváron eltűnt 11 éves felsőmocsoládi fiú, nevelőapjának élettársát és két hajléktalant vettek őrizetbe az üggyel kapcsolatban - közölte a Somogy megyei rendőrfőkapitány szombaton sajtótájékoztatón.Piros Attila elmondta: már tudják, hogy a kisfiú halott volt hétfőn éjjel, amikor a gyermek nevelőapjának élettársa bejelentette az eltűnését, a nő félrevezette a hatóságot- írja az MTI.

Arról, hogy miként végeztek kisfiúval a főkapitány kegyeleti okokra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni. Az elkövetés eszközeit - ásó, kés - is megtalálták, de mint fogalmazott: "nincs az a jel, ami mellett a televízió képernyőjén elviselhető lenne az elkövetés módja".

A bűncselekmény indítékának vizsgálata, valamint az elkövetés módszerére vonatkozó orvos szakértői vizsgálatok megkezdődtek, illetve folyamatban vannak - közölte a főkapitány. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével jelenleg három embert gyanúsít, a 47 éves P. Erika kaposvári lakost, valamint az 57 éves B. József és a 41 éves K. József hajléktalanokat. Mindhárman bűnügyi őrizetben vannak, a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

A facebookon pár órája jelent meg egy oldal, amit Bence emlékére hoztak létre. A felkerült családi fotók között ott mosolyog az egyik gyanúsított is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.