Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Április 07. 07:30, szerda | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Nyuszilányok a kifutón

Nyuszilányok a kifutón

Egykori Playboy nyuszik és Playmate-ek bújtak nyuszi és pillangó jelmezbe egy nagyszabású divatshow-n. Igazi bombázók, Kustánczi Lia, Béres Anett, Sónyák Szilvi, Horváth Bianka, Kővári Brigi, Bernáth Cecília és Kis
Hegedűs Réka vonult

 

Kis Hegedűs Réka és üzlettársa, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmester már korábban is foglalkozott rendezvényszervezéssel, de most úgy döntöttek: közös vállalkozást indítanak, amelyen belül elsősorban divatbemutatókat, szórakoztató partikat rendeznek. Első közös munkájuk a nyuszilányos divatbemutató volt.

 

 

„Az utóbbi időkben több hasonló eseményt szerveztem, néhány éve pedig kimondottan egy húsvéti divatbemutatót rendeztem a Tao Clubban. Ez olyannyira sikeres volt, hogy most ismét felkértek egy nyuszis partira. Egykori Playboy modellekkel, és Playmate-ekkel - mint például Kustánczi Lia, Béres Anett, - léptünk a kifutóra, ahol nyuszilánynak öltözve ékszereket és fürdőruhákat mutatunk be" - meséli Réka.

 

A modell üzlettársával, Tórizs Hajnalka Guiness rekorder sminkmesterrel együtt rendezte az eseményt. A két hölgy jól megosztja egymás között a feladatokat, míg Réka elsősorban a modellek kiválogatásával, és a helyszín leszervezésével foglalkozik, addig Hajni területe a styling, a smink, a dekoráció és a fellépő modellek betanítása.

 

 

 

„Bár a fő foglalkozásom sminkmester, ám emellett számos olyan dologgal foglalkozom, ami ahhoz kell, hogy a megrendezendő esemény lebonyolítása gördülékeny legyen. A legérdekesebb kihívást az jelentette, hogy Réka hátára ékszerdíszítést tettem, ami több száz Swarovski kristályból állt. Ugyan már többször készítettem hasonlót, de ez mindig izgalmas feladat, mert minden alkalommal - így most is - új motívumokat rakok ki" - újságolja Tórizs Hajnalka.

Fotók: Lovász Sándor

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.