Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Május 10. 14:47, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ő lesz Stohl utódja?

Ő lesz Stohl utódja?

Miután Stohl András szombaton hajnalban ittasan közúti balesetet okozott, önként lemondott az X Faktor című műsor vezetéséről. Ezután persze jogosan merül fel a kérdés, vajon ki lesz Stohl utódja az RTL Klub tehetségkutató műsorában?

Természetesen a StoryOnline a csatorna kommunikációs osztályán érdeklődött a helyettesítésről, de ott egyelőre nem tudták megmondani, ki lesz Ördög Nóra műsorvezető társa az X Faktorban. Mi azonban megpróbáltuk összeszedni, kik lehetnek az esélyesek. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a csatorna A Királynő című műsorát Hujber Ferencre bízták, éppen ezért elképzelhetőnek tartjuk, ha Feri jól szerepel, esetleg a tehetségkutató műsort is megkapja.


De véleményünk szerint esélyes lehet még Sebestyén Balázs, Csonka András, vagy akár Szujó Zoltán. Ők már mindannyian bizonyítottak valamilyen formában és a nézők is szeretik őket. Ugyanakkor eszünkbe jutott még a Cool TV-től elbocsátott Müller Attila, Fábry Sándor vagy a Showder klubos Kiss Ádám neve is. 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.