Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Június 02. 14:33, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Offshore cég ellenőrzi a magyar pavilont

Offshore cég ellenőrzi a magyar pavilont

Nem bízta a véletlenre a Kiss Péter felügyelte Miniszterelnöki Hivatal (MeH) a magyar részvétel lebonyolítását Sanghajban. Amellett ugyanis, hogy 3,2 milliárd forintnyi közpénz elköltéséről rendelkezett a világkiállítás kapcsán, a Me

Huszty András személyében a sanghaji világkiállításnak a MeH alkalmazásában álló magyar főbiztosa is van, ám az ő helyetteseként e magáncég is a magyar államot képviseli a távol-keleti expón. Az Eastinfo Kft. többségi tulajdonosa a cégbírósági adatok szerint egy Virgin-szigetekre bejegyzett offshore vállalkozás.


A Pancoast International Inc. és Mohr Richárd tagságával jegyzett kft. évek óta szerepel a kancellária szerződéses partnerei között, képviselője ugyanis egyéb megbízásai mellett személyes tolmácsa a még Medgyessy Péter volt kormányfő által kinevezett Husztynak - további részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről