Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 03. 12:40, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Ők lesznek A szürke ötven árnyalatának főszereplői

Ők lesznek A szürke ötven árnyalatának főszereplői

London - Dakota Johnson amerikai színésznő kapta Anastasia szerepét E. L. James A szürke ötven árnyalata című bestsellerének filmváltozatában.

,A trilógia brit szerzője hétfőn honlapján ismertette, hogy az erotikus regény hősnőjét, Anastasia Steelt Johnson játssza, Christian Greyt pedig a "nagyszerű és tehetséges" brit színész, a 33 éves Charlie Hunnam alakítja a készülő filmben.

A szürke ötven árnyalata az irodalomszakos egyetemista Ansatasia és a karizmatikus vállalkozó, Christian szenvedélyes kapcsolatáról szól. A regény 2011-ben jelent meg, nyomban a bestsellerlisták élére került és "kulturális jelenségé" vált. A kritikusok által "mamipornónak" csúfolt munka James bemutatkozó írása. Nagy-Britanniában puhafedelű trilógia még soha nem érte el olyan gyorsan az egymillió eladott példányszámot, mint ez a trilógia. A filmjogokat a Universal Pictures és a Focus Features szerezte meg.

A 23 éves Johnson - Don Johnson és Melanie Griffith lánya - korábban divatmodellként tűnt fel, majd színésznőként is kipróbálta magát, többek között az Ötéves jegyesség című vígjátékban szerepelt.

Hunnamet utoljára a Tűzgyűrű című filmben láthatta a közönség, de ő alakítja a Kemény motorosok című sikersorozat egyik bandavezérét, Jax Tellert.

A szürke ötven árnyalatát Sam Taylor-Johnson rendezi, a produkció jövőre kerül a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.