Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2019. November 28. 06:15, csütörtök | Bulvár

Öngyilkos akart lenni a nő, aki Győzikének és családjának hajtott autójával

Öngyilkos akart lenni a nő, aki Győzikének és családjának hajtott autójával

A Tények Plusz szerint depressziós és végezni akart magával az a nő, aki 105-tel ment és frontálisan karambolozott a Gáspár családdal.

Az egyik autóban a televízióból ismert Gáspár család ült, a feleség, Bea vezetett, mellette Győző ült, hátul pedig Virág. 105-tel ment az asszony, amikor felfigyelt arra, hogy egy kocsi szembejön velük, öngyilkos módon. Óriási szerencsével súlyos sérülés nélkül megúszták az esetet, de mindkét kocsi totálkárosra tört.

„A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam" – mondta a Blikknek Gáspár Bea.

Mint mondta, körülbelül 105-tel hajthatott, amikor észlelte a másik kocsit. Amikor kihúzódott, 80-ra lassított le, közben folyamatosan nyomta a féket. Azután minden olyan gyorsan történt, hogy azt már nem tudja, akkor ők mennyivel mehettek.

A TV2 Tények Plusz úgy tudja, hogy a másik autót vezető nő depressziós, és öngyilkos akart lenni. Győzike elmondta, hogy nincs bennük harag, és örült annak, hogy a nő nem halt meg, mert a közvélemény úgyis őket tartotta volna hibásak.

Gáspár Győző nyilatkozott feldúltan, ő akkor ijedt meg, amikor nem hallotta hátulról Virág lánya sikolyát, így egy pillanatra azt hitte, hogy meghalt. Mindenkit kórházba vittek, de szerencsére nagyobb baj nem történt, a két totálkáron kívül.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.