Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 23. 06:51, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a híresség felesége

Öngyilkos lett a híresség felesége

Akár egy görög dráma! A Magyarországon is ismert énekes, Bertrand Cantat hét éve féltékenységi dührohamában úgy megverte a franciák ünnepelt színésznőjét, Marie Trintignant, hogy az belehalt a sérüléseibe. Most pedig itt az újabb t

Barátai, hozzátartozói szerint Krisztinánál energikusabb, vidámabb nőt keveset ismertek. Amikor azonban a férje, a franciák egyik kedvenc zenekarának frontembere megcsalta, valami összetört benne. Nem csoda, hiszen két kisgyerekkel - egy kisfiúval és egy kislánnyal - maradt egyedül, ráadásul a sajtó hosszasan taglalta akkoriban az esetet.

Mindennek ellenére, mindenki döbbenetére Krisztina kiállt volt férje mellett: a tárgyaláson mellette tanúskodott, azt vallotta, hogy őt soha egy ujjal sem bántotta. Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy a férfi csak nyolc év börtönt kapott, és ebből végül alig négyet kellett leülnie, miután megölte Marie-t.

A börtönben mindvégig látogatta, tartotta benne a lelket, és amikor szabadult, ott volt támasznak, visszafogadta a kiközösített énekest. Ki tudja, mi történhetett, hogy a szerencsétlen asszony bordeaux-i otthonukban felakasztotta magát, miközben Cantat a másik szobában mélyen aludt?


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára