Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2010. Február 26. 14:41, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkos lett a sorozatszár

Öngyilkos lett a sorozatszár

Sajnos jól érezte a családja, hogy a február közepén eltűnt Andrew Koenig önveszélyes lehet - a színész végzett magával több napja. Egész Kanada Andrew Koeniget kereste az elmúlt napokban, miután szintén színész apja, Walter bejelentet

Az ő kutatásuk sajnos sikerrel járt, és megtalálták Andrew holttestét, kedvenc vancouveri parkjának erdejében. Azt sem a família, sem a rendőrség nem erősítette meg, hogy miként, de az biztos, öngyilkos lett. A tettét valószínűleg bő egy hete, az eltűnése napján követhette el.

Koenig komoly depresszióval küzdött az elmúlt években, a családtagjai ezért féltek tőle, hogy kárt tesz magában. Ebben az esetben sajnálatos, hogy tényleg túl jól ismerték őt a szerettei, hiszen beigazolódott a félelmük. Andrew temetésének időpontjáról még nincs hír, de valószínűleg titokban fognak majd elbúcsúzni a Growing Pains egykori Bonerjétől. A híres barátait - mint Leonardo DiCaprio, vagy Kelly Hu - sem biztos, hogy értesítést kapnak róla, mert az ő sikerük volt részben Andy lelki válságának az okozója.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 14:19, szombat | Bulvár

Közönségdíjat kapott a Rossz versek Los Angelesben

A Rossz versek című film kapta a közönségdíjat a 19. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon, amelynek egyhetes programjában mozifilmek mellett tévé-, dokumentum- és rövidfilmeket,

2019. November 15. 18:03, péntek | Bulvár

A Google korlátozni tervezi a hirdetők hozzáférését a felhasználók adataihoz

Korlátozni tervezi a hirdetők hozzáférését a felhasználók adataihoz a Google - jelentette be az amerikai médiaóriás csütörtökön.

2019. November 15. 08:05, péntek | Bulvár

A magyar szépségek Tunéziában is hódítottak

Iszak Eszti szenvedélyes világutazó, aki sorra pipálja képzeletbeli földgömbjén a szebbnél szebb helyszíneket.

2019. November 15. 05:00, péntek | Bulvár

Elhunyt a Schindler listája és a Gladiátor Oscar-díjas producere

Nyolcvanhét évesen Zágrábban csütörtökön elhunyt Branko Lustig kétszeres Oscar-díjas filmproducer.