Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Április 22. 12:42, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Önkormányzati beszámoló Győrben

Önkormányzati beszámoló Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Közgyűlése előtt számolt be Csizmadia Gábor r. dandártábornok, megyei rendőr-főkapitány a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. évi tevékenységéről.

A testület tagjai a beszámolót elfogadták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2016. április 22-én megtartott ülésén napirenden szerepelt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közbiztonságának 2015. évi helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azokkal kapcsolatos feladatokról szóló beszámoló.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos részletesen tájékoztatta a testület elnökét és tagjait a megye közbiztonsági, bűnügyi helyzetéről, a közrendet érintő eseményekről, illetve a rendőrség tevékenységéről. Főkapitány úr kiemelte, hogy a megye bűnügyi helyzete az elmúlt évben is stabil volt, a szervezett bűnözés továbbra sem nyert teret, kiemelt társadalmi veszélyességű, a lakosság széles rétegeit érintő, illetve foglalkoztató bűncselekmények nem fordultak elő. A közgyűlésen részt vett dr. Takács Tibor r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is.



A testület tagjai a beszámolót követően a rendőri vezetőktől választ kaptak kérdéseikre, észrevételeikre és felszólalásaikban mindannyian köszönetüket fejezték ki a megyei rendőr-főkapitányság teljes személyi állományának a 2015. évben végzett munkájukért.

A képviselő testület 20 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) egyhangúlag megszavazta és elfogadta a beterjesztett írásos beszámolót, valamint annak szóbeli kiegészítését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.