Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Július 26. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Dolce Vita sajtó

Önmagát adja az énekes az árvízkárosult gyerekeknek

Önmagát adja az énekes az árvízkárosult gyerekeknek

Az országot számos természeti csapás érte az elmúlt időszakban, s mind közül az árvízhelyzet volt a legveszélyesebb. Több száz család életet tette lehetetlenné, otthonok váltak semmivé. A Dolce Vita frontembere nem nézhette tétlenül

Ez pedig nem más, mint a zene. Jáger Gyula, a Dolce Vita zenekar Gyuszija hosszú évek alatt már bizonyította, hogy helyén van a szíve. Ha segítség kell, mindig az elsők között mutatja magát. Ugyanis vallja: ha ő annyi szépet és jót kaphatott az élettől, a közönségtől, akkor kötelessége neki is segíteni, ha tud. S ha az időpont és az alkalom stimmel, biztosak lehetünk benne, hogy a csupaszív fiatalember az ügy mellé áll.

A mostani eseményre Káptalanfüreden kerül sor, július 27-én. A helyi Ifjúsági Táborban 60 gyermek üdül, akiknek családját is sújtotta a semmit sem kímélő árhullám. A szülők az eddigi életük romjait rendezgetik, nyaralásról szó sem lehet. A gyerekeket azért sikerült egy kicsit kiragadni a szomorú valóságból és üdültetni őket pár napig.


Pár dal erejéig talán „édes lesz az élet"...


Ekkor jött az ötlet, hogy színes programokkal tegyék még élvezetesebbé a nyaralást, hiszen lesz meglepetés gyerekműsor és a Dolce Vita koncertje is mosolyt csalhat az arcokra. A nagy slágerek, mint a Gina, az Arrivederci Amore, és számos rock and roll nóta garantáltan felpezsdíti majd a tábor hangulatát.

- Annyi szépet kaptam már az élettől, örülök, ha segíthetek. Ami történt ezekkel a családokkal, az szörnyű katasztrófa. Nem is lehet elképzelni, min mentek keresztül, míg próbálták védeni otthonaikat, s végül a saját szemük előtt dőlt össze a családi boldogság egyik jelképe: az otthon. Természetesen a gondokat megoldani nem tudom, de ha az előadásommal egy kicsit enyhíthetem a sajgó sebeket, már megérte zenélnem.  - mondta el Gyuszi, aki mindig is fontosnak tartotta, hogy kiálljon azokért, akik bajba kerültek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.