Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 25. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Önveszélyes a bebörtönzött popsztár

Önveszélyes a bebörtönzött popsztár

George Michael kitüntetett figyelmet kap a rácsok mögött, de nem a hírneve miatt, hanem mert fennáll a veszélye, hogy kárt tesz magában.

Tíz napja van börtönben George Michael, és egyáltalán nem viseli jól a bezártságot. Sőt, a börtön pszichológus, valamint a bíróság szakértője szerint is önveszélyes, ezért folyamatosan figyelik az énekest, nehogy kárt tehessen önmagában. De még mindig nem hajlandóak áthelyezni egy elkülönített szárnyba, vagy magánzárkába. Pedig George-ot állítólag is nagyon megviseli, hogy drogdílerek, pedofilok és prostituáltak veszik körül. Holott idekint is gyakran pajtizott eme díszes társaság nagy részével.

A negyvenhét esztendős sztár július elején csapódott bele autójával egy fotóboltba, mert be volt drogozva. A bíró ezt az újabb kihágást már nem nézte el neki, és a korábbi bűntetteivel ellentétben, most nem úszta meg olcsón. Nyolchétnyi börtönbüntetést kapott, de, ha jól viselkedik, akkor már egy hónap múlva kint lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.