Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Január 14. 20:22, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Orális szex közben halt meg egy győri nő

Orális szex közben halt meg egy győri nő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt rendelt el nyomozást az eset körülményeinek vizsgálatára.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 13-án 12 óra 45 perckor értesítették a rendőrség Tevékenységirányítási Központját, mert győri otthonában egy 49 éves asszonyt holtan találtak.

Kiderült, hogy a nőt szeretkezés közben érte a halál, amikor orálisan elégítette ki párját. Információk szerint a férfi, akkor sem engedte el a nőt, amikor már fulladozott.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el. A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit.

Gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nő 60 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi szabadlábon védekezik.

Címkék: győr, halál, szex

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.