Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2015. Január 14. 20:22, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Orális szex közben halt meg egy győri nő

Orális szex közben halt meg egy győri nő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt rendelt el nyomozást az eset körülményeinek vizsgálatára.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 13-án 12 óra 45 perckor értesítették a rendőrség Tevékenységirányítási Központját, mert győri otthonában egy 49 éves asszonyt holtan találtak.

Kiderült, hogy a nőt szeretkezés közben érte a halál, amikor orálisan elégítette ki párját. Információk szerint a férfi, akkor sem engedte el a nőt, amikor már fulladozott.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el. A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit.

Gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nő 60 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi szabadlábon védekezik.

Címkék: győr, halál, szex

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 27. 13:07, hétfő | Helyi

Dézsi Csaba András az új polgármester - Történelmi győzelmet aratott az időközi polgármester választás Győrben

Nagy fölénnyel győzött Dézsi Csaba András, győri fideszes polgármesterjelölt. Kemény, problémamegoldó kampányon van túl Dézsi Csaba András, a győri vasárnapi időközi polgármester-választás nyertese.

2020. Január 27. 10:29, hétfő | Helyi

Karmesteri pálcát ragadott a győri balettigazgató - Koncert az uszodában

Minden a vízről szólt a Győri Filharmonikus Zenekar farsangi koncertjén, amelyet immár hagyományosan idén is az Aqua Sportközpontban tartottak, ismét nagy közönségsikerrel. A Győri Balett igazgatója "vezényelt" is.

2020. Január 26. 09:21, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 27-től

2020. Január 26. 09:18, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: