Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2015. Január 14. 20:22, szerda | Helyi
Forrás: Police.hu

Orális szex közben halt meg egy győri nő

Orális szex közben halt meg egy győri nő

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt rendelt el nyomozást az eset körülményeinek vizsgálatára.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. január 13-án 12 óra 45 perckor értesítették a rendőrség Tevékenységirányítási Központját, mert győri otthonában egy 49 éves asszonyt holtan találtak.

Kiderült, hogy a nőt szeretkezés közben érte a halál, amikor orálisan elégítette ki párját. Információk szerint a férfi, akkor sem engedte el a nőt, amikor már fulladozott.

A rendőrség a történtek tisztázására közigazgatási hatósági eljárást indított és igazságügyi orvosszakértői boncolást rendelt el. A helyszíni szemle és az eddig rendelkezésre álló adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, ezért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban bűntetőeljárásban vizsgálja az asszony halálának körülményeit.

Gondatlanságból elkövett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nő 60 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi szabadlábon védekezik.

Címkék: győr, halál, szex

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.