Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Május 14. 13:41, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ördög Nóra babájának nevét komolytalannak tartják a rajongók

Ördög Nóra babájának nevét komolytalannak tartják a rajongók

"Ennyi erővel lehetett volna Maca, vagy Kisbogaram"

Május 6-án megszületett az Ördög Nórának, az RTL Klub népszerű műsorvezetőjének kislánya, Nánási Mici. A híresség a legnagyobb titokban kezelte terhességét, egyáltalán nem nyilatkozott állapotával kapcsolatban, így csak találgatni lehetett, mikor ad életet első gyermekének. A lepel azonban lekerült: blogján tette közzé az örömhírt.

„Május 6-án, egy héttel ezelőtt megszületett a kislányunk, Nánási Mici! Grammok és centik helyett szerintem sokkal többet elmond róla, hogy egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes! Legszívesebben egész álló nap csak tartanám a karomban és csodálnám, de sajnos nem tehetem, mert közben helyt kell állnom mint újdonsült anyuka – persze most még a magam rutintalan módján. Tele bizonytalansággal és aggodalommal, de annál nagyobb lelkesedéssel és óvó szeretettel – sőt szerelemmel – szokjuk együtt ezt az új életet Micivel. Számítottam rá, de közben mégis felfoghatatlan, hogy pár óra leforgása alatt ennyire képes megváltozni minden. Anyuka lettem! Család lettünk!” – osztotta meg boldogságát a nyilvánossággal Nóra, aki 2010 óta Nánási Pál fotóművész felesége.

A házaspár életét az utóbbi években meghatározta a gyermekvállalás kérdése, ám Nóra csak hosszas próbálkozás után, lombikbébiprogram keretén belül tudott teherbe esni. Elsőként a Star magazin számolt be a műsorvezető gömbölyödő pocakjáról, de Nóra még a cikk megjelenése után is sokáig titkolta, hogy kisbabát vár. Miután a nyilvánosság előtt is lerántotta a leplet arról, valóban terhes, azt is bejelentette, bizonytalan időre visszavonul a médiától, csakis gyermekének áldozza a következő időszakot.

Maca is lehetett volna

Vannak, akik szerint cuki, mások szerint viszont komolytalan nevet választott kislányának a műsorvezető és férje. A Mici hazánkban hivatalosan anyakönyvezhető lánynév, amely azonban a Mária, az Emma és az Irma becézett alakjaként is használatos. Különösen a múlt század harmincas éveiben volt népszerű. A névválasztás meglehetősen vegyes reakciót váltott ki az interneten.

„Sok boldogságot kívánok nekik! Bár a névválasztás tényleg furcsa, remélem, csak becenév” – jegyezte meg egy fórumozó. „A babához gratulálok! De a picinek soha nem lesz komolyabb énje? Csak ez a Mici? Ennyi erővel lehetne maca is vagy kisbogaram. Azért gondolhattak volna a jövőjére is. Nem a Barbijának adott nevet” – fogalmazta meg kritikáját egy másik hozzászóló. De olyan is akadt, aki szerint ezzel a névvel már előre kijelölték az útját a házmesterség felé, mert hogy bírónő tuti nem lesz belőle.

Címkék: Ördög Nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára