Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Április 21. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Ördög Nóra autóversenyzőnek állt

Ördög Nóra autóversenyzőnek állt

Ördög Nóra az RTL Klub színeiben indul egy autóversenyen, a Lotus Ladies Cup-on. Férje, Nánási Pál nagyon félti őt, ám saját bevallása szerint inkább óvatos, pedig fel kell készülnie az esetleges ütközésekre is.

Május 1-én indul a Lotus Ladies Cup versenysorozat, ami egészen szeptemberig tart. Ördög Nóra, Kiss Ramóna és a Class FM hírolvasója, Kővári Anett is versenyeznek azért, hogy megdöntsék a női vezetőkről szóló sztereotípiákat . „Az RTL Klub színeiben indulok egy Lotussal ezen a versenyen. Ezt úgy kell elképzelni, mint a Forma 1, csak kicsiben. A versenyzőknek vizsgákon kell átesniük mielőtt pályára lépnek, és időmérő köröket kell teljesíteniük a futamok előtt. Persze az autó egy kicsit csökkentett üzemmódban működik, hiszen alapból ezek nagyon erős járművek, de még így is nagyon gyors.” – mesélte Ördög Nóra a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy egy-egy gyakorlás alkalmával érdekes módon szinte teljesen kipiheni magát.

„Teljesen más lelkiállapotot produkál a versenyzés. Engem kikapcsol, mert csak arra az egy dologra tudok koncentrálni. Ez mondjuk rendjén is van így, hiszen komoly balesetek lehetnek abból, ha az ember csak egy kicsit is figyelmetlen. Mire kiszállok a kocsiból, addigra szellemileg szinte teljesen kipihenem magam.” A verseny és a gyakorlás természetesen egyáltalán nem veszélytelen, éppen ezért Nóra azt is elárulta, milyen becenevet aggattak rá társai. „Az új becenevem: „Óvatos”. A férjem nagyon örült ennek, mert természetesen félt engem, és azt mondta, hogy inkább legyek én az óvatos, mint mondjuk a vakmerő.” – újságolta a műsorvezető, aki bevallotta, az eddigi eredményei alapján valahol a mezőny második felében helyezkedik el, hiszen a profikkal szemben semmi esélye, ráadásul a gyakorlásra is csak nehezen tud időt szakítani.

Mindezek ellenére a civil életben dinamikus vezetőnek tartja magát, hiszen mint mondja, hamar bele tanult az autózásba. „Édesapám egy autósiskolát vezet Szegeden, ezért mondhatni a véremben van az autózás.” – nevetett Ördög Nóra, aki autós koccanásairól is beszámolt. „Volt már néhány balesetem, és ezek annak ellenére megviseltek, hogy soha nem én okoztam a bajt. A versenypályán is bármi megtörténhet, felkészítettek minket arra, hogy a gyakorlás és a verseny hevében biztosan lesznek majd koccanások, kisebb balesetek, kisodródhatunk vagy akár neki is ütközhetünk a korlátnak, de a védőfelszerelésünk és az autók teljesen biztonságosak. Szóval ez benne van a pakliban, de nekem ehhez a gondolathoz a legnehezebb hozzászoknom.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.