Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 28. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Örökbe fogad Aniston

Örökbe fogad Aniston

A sok kudarccal végződő apakeresgélés után, adoptálni készül egy mexikói árvát Jennifer Aniston.

Ha valaki, akkor Jennifer Aniston tényleg vágyik arra, hogy anya legyen. Sőt, már azt sem bánja, ha ehhez nem lesz egy férfi az oldalán, aki mindenben támogatja. Tavaly ugyanis beadta a hivatalos papírokat a mexikói hivatalokba, hogy örökbe fogadhasson egy árvát a közép-amerikai országból. Ez elég sok időbe telik arrafelé, így még várnia kell, hogy kiválaszthassa jövendőbeli gyermekét. De jó esélyei vannak, ugyanis már évek óta támogat egy tijuanai árvaházat, és gyakran meg is látogatja a bentlakókat, akik nagyon imádják. Vagyis az intézmény vezetői a maguk részéről már most beleegyeznének, hogy a segítségükkel legyen anya az egykori Jóbarát. A történethez hozzátartozik, hogy Jen sajtósa tagadta a dolgot, de ő anno arról sem hallott hivatalosan, hogy Brad Pitt otthagyta ügyfelét Angelina Jolie miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.