Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Október 15. 07:45, péntek | Sport
Forrás: HírTV

Oroszországot is beveszi a Forma–1

Oroszországot is beveszi a Forma–1

Megegyezett az első oroszországi verseny idejében az orosz kormányfő és a Formula–1 autóverseny-sorozatot irányító cégcsoport vezetősége – közölte csütörtökön Vlagyimir Putyin. Az első orosz Forma–1-es versenyt 2014-ben tartják,

Putyin szóvivője, Dmitrij Peskov megerősítette a megegyezés tényét az AFP-nak adott rövid nyilatkozatában. Az orosz kormányfőt idézve azt mondta: „a szervező céggel egészében létrejött a megállapodás”. Mint közölte, ez azt jelenti, hogy a részleteket még ki kell dolgozni. Vagyis még nem tudni, hogy pontosan mikor és hol lesz az első orosz Forma–1-es verseny. Peskov úgy fogalmazott, hogy 2014 elérhető dátum a pályaépítés szempontjából, de ha úgy alakul, akkor legkésőbb 2015-ben tartják az első orosz versenyt.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g