Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 11. 07:22, csütörtök | Külföld
Forrás: mti

Orrán landolt egy repülőgép Varsóban

Orrán landolt egy repülőgép Varsóban

Kényszerleszállást hajtott végre szerda este egy belföldi járat a varsói repülőtéren, tart a mentőakció, halálos áldozatok nincsenek

- számolt be róla a varsói Chopin repülőtér hivatalos közleményére hivatkozva a lengyel média. Nem hivatalos sajtóértesülések szerint a gép nem tudta kiengedni futóművét.

A sajtó a varsói Chopin nemzetközi repülőtér Twitter honlapján is olvasható közleményét idézi, miszerint a baleset miatt egyelőre szünetel a légi közlekedés.

Esetleges sérültekről nem történt említés.
A repülőtéri közlemény szerint egy, Krakkóból Varsóba érkező gépről van szó. Az interneten elérhető fényképeken egy Bombardier Q400 gép látszik, körülötte tűzoltók.

A PAP hírügynökség értesülése szerint a Chopin repülőtérre tart a lengyel állami légibaleset-vizsgáló bizottság és Andrzej Adamczyk infrastrukturális miniszter.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.