Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2022. Április 12. 10:40, kedd | Helyi

Országos döntőt rendez a Baross iskola pénzügyi-számviteli ügyintézőknek

Országos döntőt rendez a Baross iskola pénzügyi-számviteli ügyintézőknek

A Pénzügyminisztérium Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének döntőjét tartják a héten a győri Baross Gábor iskolában.

A megmérettetésen pénzügyi-számviteli ügyintézők adnak számot tudásukról. A győri intézmény már 2019-ben megnyerte az országos döntő rendezésére a pályázatot, azonban a koronavírus miatt nem tudták idáig megtartani a rangos eseményt. A verseny megnyitóján a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára elmondta, a járvány rendkívüli nehézségekkel állította szembe a pénzügyi szektort. Bebesek Botond kiemelte, az elmúlt időszak rámutatott a számviteli-adózási szakemberek munkájának fontosságára.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 18. 10:15, csütörtök | Helyi

Elszálltak a költségek, hitelre lehet szükség

Megemelheti a Győr Projekt és a Győr-Szol hitelkeretét az önkormányzat, amennyiben a képviselők jóváhagyják az erről szóló előterjesztést.

2022. Augusztus 18. 09:44, csütörtök | Helyi

Megvédte Európa-bajnoki címét Szabó Bence

Szabó Bence a győri Széchenyi István Egyetem sport- és rekreációszervezés szakos hallgatója a szolnoki Furkó Kálmánnal párban, címét megvédve aranyérmet szerzett.

2022. Augusztus 18. 07:31, csütörtök | Helyi

Nem bírta feldolgozni a szakítást

Dulakodott volt párjával, majd az elköltözése után három hónap alatt több mint 3800 alkalommal hívta fel telefonon. A Győri Járási Ügyészség vádat emelt a 35 éves férfi ellen.

2022. Augusztus 17. 09:17, szerda | Helyi

Nem csak a tanszer drágul

Drágultak a füzetek, a papíráru 40-50 százalékkal kerül többe, a kakaós csiga ára 45 százalékkal nőtt, ráadásul a gyereknek is több zsebpénzt kell majd adni, hiszen a büfékben is mindennek felment az ára.