Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Július 22. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült akarta megölni Anistont

Őrült akarta megölni Anistont

Újabb férfit sikerült elvarázsolnia Jennifer Anistonnak, bár az elmebeteg rajongására egy cseppet sem vágyott a színésznő, főleg, mert bántani akarta.

 

Jennifer Aniston néhány hete távoltartási kérelmet adott be egy bizonyos Jason Peyton ellen, aki már régóta zaklatta, és az volt a kényszerképzete, hogy Jen tőle akar gyerekeket. Az egykori Jóbarát azonban arról nem tudott, hogy a beteg férfi átkocsikázta a fél országot, hogy Los Angelesben végre találkozzanak. De szerencsére a rendőrök még azelőtt lekapcsolták, hogy kedvence közelébe férkőzhetett volna. Ami nagy szerencse, mivel egy éles szúróeszközzel, egy zsákkal, és egy erős ragasztószalaggal várt a szőkeségre egy étterem előtt. Mondjuk észrevenni nem volt nehéz a zaklatót, mivel a kocsija oldalába óriási betűkkel bele van karcolva, hogy Szeretem Jennifer Anistont.

 



Jason ellen vádat emeltek, amiért üzeneteket küldött Anistonnak, és mivel egyértelműen bántani akarta, sőt, megölni. Ha el nem is ítélik, biztos, hogy pszichiátriai kezelést fog kapni, mivel nem csak Jennifer a rögeszméje, hanem az is, hogy többek közt George Bush és Oprah rokona.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.