Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 22. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült akarta megölni Anistont

Őrült akarta megölni Anistont

Újabb férfit sikerült elvarázsolnia Jennifer Anistonnak, bár az elmebeteg rajongására egy cseppet sem vágyott a színésznő, főleg, mert bántani akarta.

 

Jennifer Aniston néhány hete távoltartási kérelmet adott be egy bizonyos Jason Peyton ellen, aki már régóta zaklatta, és az volt a kényszerképzete, hogy Jen tőle akar gyerekeket. Az egykori Jóbarát azonban arról nem tudott, hogy a beteg férfi átkocsikázta a fél országot, hogy Los Angelesben végre találkozzanak. De szerencsére a rendőrök még azelőtt lekapcsolták, hogy kedvence közelébe férkőzhetett volna. Ami nagy szerencse, mivel egy éles szúróeszközzel, egy zsákkal, és egy erős ragasztószalaggal várt a szőkeségre egy étterem előtt. Mondjuk észrevenni nem volt nehéz a zaklatót, mivel a kocsija oldalába óriási betűkkel bele van karcolva, hogy Szeretem Jennifer Anistont.

 Jason ellen vádat emeltek, amiért üzeneteket küldött Anistonnak, és mivel egyértelműen bántani akarta, sőt, megölni. Ha el nem is ítélik, biztos, hogy pszichiátriai kezelést fog kapni, mivel nem csak Jennifer a rögeszméje, hanem az is, hogy többek közt George Bush és Oprah rokona.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.