Városlista
2020. február 16, vasárnap - Julianna

Hírek

2010. Július 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

A Class FM reggeli műsorának triója minden őrültségben benne van, pláne, ha a hallgatók kérik arra őket. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most arra volt kíváncsi, beférnek-e a Morning Show egész stábjával együtt egy Traba

A múlt hétvégi szerencsés kimenetelű baleset gondolkodtatta el a Sebestyén Balázsékat: vajon hogyan fér el tizenkét ember egy Trabantban? A Morning Show műsorvezetőinek nem volt menekvése, annyi hallgatói sms-t és telefont kaptak, hogy muszáj volt kipróbálniuk, tényleg be tud-e ülni egy tucat ember egy olyan kicsi autóba."Eszméletlen, milyen Trabant-őrület alakult ki hallgatóink között. Pár perc alatt hihetetlenül sokan telefonáltak be hozzánk és követelték, hogy csináljuk meg a kísérletet. Sőt, ötven-hatvan Trabi el is indult a stúdió felé, alig tudtuk őket lemondani, ugyanis a Trabant-Warthburg szövetség elnöke is hívott minket, hogy a kísérlethez rendelkezésünkre bocsájt egy gyönyörű oldtimer Trabant kombit" - mesélte nevetve Sebestyén Balázs, aki azt is hozzátette, hogy trabantosok százai ajánlották fel autójukat a kísérlethez, sőt még eladásra is. A hallgatók mindent elsöprő megmozdulása hatott a fiúkra: a Morning Show komplett csapata kivonult a stúdió elé, és élő adásban sikerrel teljesítették a feladatot: a tizenkét tagú stábból valamennyien begyömöszölődtek a Trabantba.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 18:06, vasárnap | Bulvár

Nyártól forgatják az Indiana Jones-filmek ötödik részét

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét - közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

2020. Február 16. 16:02, vasárnap | Bulvár

Feltörték az olimpiai játékok és a NOB Twitter-fiókját

Egyelőre nem azonosított támadók feltörték az olimpiai játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalos Twitter-fiókját, ezért a mikroblog-szolgáltató mindkét fiókot zárolta

2020. Február 16. 07:06, vasárnap | Bulvár

X Ambassadors is koncertezik Budapesten

Az amerikai modern rock csapat, az X Ambassadors március 8-án először zenél Magyarországon, a fővárosi Barba Negra Music Clubban.

2020. Február 16. 06:58, vasárnap | Bulvár

Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerte A Dal 2020 harmadik válogatóját

A Rácz Gergő és Orsovai Reni duója nyerte Mostantól című számával nyerte A Dal 2020 harmadik válogatóját szombaton.