Városlista
2020. április 6, hétfő - Vilmos, Bíborka

Hírek

2010. Július 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

A Class FM reggeli műsorának triója minden őrültségben benne van, pláne, ha a hallgatók kérik arra őket. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most arra volt kíváncsi, beférnek-e a Morning Show egész stábjával együtt egy Traba

A múlt hétvégi szerencsés kimenetelű baleset gondolkodtatta el a Sebestyén Balázsékat: vajon hogyan fér el tizenkét ember egy Trabantban? A Morning Show műsorvezetőinek nem volt menekvése, annyi hallgatói sms-t és telefont kaptak, hogy muszáj volt kipróbálniuk, tényleg be tud-e ülni egy tucat ember egy olyan kicsi autóba."Eszméletlen, milyen Trabant-őrület alakult ki hallgatóink között. Pár perc alatt hihetetlenül sokan telefonáltak be hozzánk és követelték, hogy csináljuk meg a kísérletet. Sőt, ötven-hatvan Trabi el is indult a stúdió felé, alig tudtuk őket lemondani, ugyanis a Trabant-Warthburg szövetség elnöke is hívott minket, hogy a kísérlethez rendelkezésünkre bocsájt egy gyönyörű oldtimer Trabant kombit" - mesélte nevetve Sebestyén Balázs, aki azt is hozzátette, hogy trabantosok százai ajánlották fel autójukat a kísérlethez, sőt még eladásra is. A hallgatók mindent elsöprő megmozdulása hatott a fiúkra: a Morning Show komplett csapata kivonult a stúdió elé, és élő adásban sikerrel teljesítették a feladatot: a tizenkét tagú stábból valamennyien begyömöszölődtek a Trabantba.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.