Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Július 18. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

Őrült Trabant-kísérlet Class FM-módra

A Class FM reggeli műsorának triója minden őrültségben benne van, pláne, ha a hallgatók kérik arra őket. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most arra volt kíváncsi, beférnek-e a Morning Show egész stábjával együtt egy Traba

A múlt hétvégi szerencsés kimenetelű baleset gondolkodtatta el a Sebestyén Balázsékat: vajon hogyan fér el tizenkét ember egy Trabantban? A Morning Show műsorvezetőinek nem volt menekvése, annyi hallgatói sms-t és telefont kaptak, hogy muszáj volt kipróbálniuk, tényleg be tud-e ülni egy tucat ember egy olyan kicsi autóba.



"Eszméletlen, milyen Trabant-őrület alakult ki hallgatóink között. Pár perc alatt hihetetlenül sokan telefonáltak be hozzánk és követelték, hogy csináljuk meg a kísérletet. Sőt, ötven-hatvan Trabi el is indult a stúdió felé, alig tudtuk őket lemondani, ugyanis a Trabant-Warthburg szövetség elnöke is hívott minket, hogy a kísérlethez rendelkezésünkre bocsájt egy gyönyörű oldtimer Trabant kombit" - mesélte nevetve Sebestyén Balázs, aki azt is hozzátette, hogy trabantosok százai ajánlották fel autójukat a kísérlethez, sőt még eladásra is. A hallgatók mindent elsöprő megmozdulása hatott a fiúkra: a Morning Show komplett csapata kivonult a stúdió elé, és élő adásban sikerrel teljesítették a feladatot: a tizenkét tagú stábból valamennyien begyömöszölődtek a Trabantba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.