Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2024. Február 11. 07:14, vasárnap | Helyi

Orvos-igazgatókat is képeznek ezentúl a győri egyetemen

Orvos-igazgatókat is képeznek ezentúl a győri egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Egészség- és Sporttudományi Kara egészségügyi menedzser mesterképzést indít a következő tanévtől Győrben.

Az itt végző szakemberek az egészségügy bármely területén közép- és felsővezetőként, akár orvos-igazgatóként vagy ápolási igazgatóként is elhelyezkedhetnek. A képzésre február 15-ig lehet jelentkezni.

A négy féléves képzésen a hallgatók széles körű ismeretekre tehetnek szert az alkalmazott egészségtudományok, a közgazdaságtan és az egészségügyi menedzsment területein. Többek között egészség-gazdaságtannal, HR-rel és vezetői ismeretekkel gazdagodhatnak, és már a második félévtől gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban és más gyakorlóhelyeken.

Dr. Hermann Csaba hangsúlyozta a menedzseri képzés fontosságát a hatékony kórházi működtetés érdekében. A Klinikai Készségek Tanszék egyetemi docense és a mesterképzés szakfelelőseként célul tűzte ki, hogy a hallgatók valós problémákkal szembesüljenek a gyakorlat során, felkészítve őket a jövő kihívásaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.

2024. Április 27. 08:12, szombat | Helyi

Elkapták a győri pikóbárót

A rendőrség információi szerint az 55 éves győri férfi a megyénk egyik legismertebb kábítószer-kereskedője volt.

2024. Április 27. 08:02, szombat | Helyi

2024. Április 27. 07:12, szombat | Helyi

10 millió fa a Földért

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.