Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Október 05. 14:45, kedd | Sport
Forrás: nso

Összejöhet a Schilt-Overeem álomdöntő

Összejöhet a Schilt-Overeem álomdöntő

A szombati középdöntőt követően Szöulban ma elkészítették a K–1 decemberi világdöntőjének párosítását – ez alapján összejöhet a Semmy Schilt–Alistair Overeem álomdöntő.

A holland Semmy Schilt idén az ötödik világbajnoki címére tör, és ha ismét győz az év végi gálán, akkor ő lesz a K–1 történetének első ötszörös bajnoka. A holland klasszis az első lépést szombaton a Hesdy Gerges elleni, a vártnál nehezebb győzelemmel tette meg az újabb vb-cím felé, és a december 11-i fináléban előbb a japán Kjotaro, majd siker esetén a Mighty Mo–Peter Aerts meccs továbbjutójával találkozhat a legjobb négy között.

A mai sorsoláson tehát eldőlt, hogy a szakemberek által a torna másik nagy esélyesének tartott szintén holland Alistair Overeem a másik ágra került – a suriname-i Tyrone Spong, a török Gökhan Saki és a román Daniel Ghita társaságában.

Min ismeretes, Remy Bonjasky és Badr Hari nem vesz részt a tornán, ezért a sorsolás után a Schilt–Ovreem döntő tűnik a legvalószínűbbnek, igaz, a szintén holland Peter Aerts 2008-ban a középdöntőben legyőzte Schiltet, ezért ha túljut Mighty Mo-n, és az a mérkőzés nem vesz ki túl sokat belőle, akkor a 40 éves, háromszoros bajnok Favágó képes lehet meglepetésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g