Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Február 03. 14:24, hétfő | Bulvár

Összeverekedtek a Drága örökösök sztárjai

Összeverekedtek a Drága örökösök sztárjai

Egymásnak esett a Drága örökösök két szereplője Horváth Sisa Anna (29), és Kiss Anna Laura.

Stefi és Kata megformálói, kemény jelenetet kaptak az RTL Klub sikersorozatában, ugyanis a kamerák előtt kellett verekedniük.

"Mivel érzékenyebb a bőröm, másnap a lábam belilult és szép színekben pompázott az esésektől, mert bizony a végén már teljes erőbedobással dolgoztunk a jelenten. Nehéz ez, mert kedveljük egymást, viszont a szerepünk szerint mindig csúnyán kell viselkedünk egymással, amit szerintem egy jó bulinak egy érdekes kísérletnek kell felfogni" – mondta a lapnak Kiss Anna Laura, aki sosem verekedne, mert ez távol áll tőle.

"Amikor azt érzem, hogy igazam van, akkor beleállok a vitába, de ez ritkán fordul elő. Viszont, ha kell, végigviszem az akaratom, de sosem bántanék vagy ütnék meg senkit" -tette hozzá.

A sorozat producere, Hámori Barbara maga is meglepődött azon, hogy a színésznők mennyire beleéltek magukat a jelenetbe.

"Eleinte nagyon óvatosak voltak egymással, így egy idő után mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó, mert itt nagyon durván egymásnak kell esni. A próbák közben aztán egyszer csak belendültek, majd azt láttuk, hogy teljesen beleélték magukat. Sisa valóban elesett a jelenetben és Laura is beütötte a fejét, így, amit látnak majd a nézők, teljesen valóságos balhé lesz" – emlékezett vissza a jelentre a sorozat rendezője, Hámori Barbara.

„Ez egy technikai feladat, ahol vigyázunk a partnerre, de még így is véletlenül beütöttem magam és lettek harci sérülések” – árulte el Horváth Sisa Anna.

Forrás: blikk.hu

Fotók: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.