Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2010. Július 24. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Összeverte feleségét a popsztár

Összeverte feleségét a popsztár

A kilencvenes években a Color Me Badd frontemberének, Bryan Abramsnek elég volt a lányokra néznie, hogy sikításban törjenek ki - ma már sajnos az öklével éri el ezt.

Az oklahomai börtön lakói már valószínűleg gyakorolnak, hogy amikor Bryan Abramst beviszik közéjük, akkor minél szebben énekelhessék neki, I Wanna Sex You Up. A Color Me Badd egykori vezetője ugyanis csúnyán elverte a feleségét egy veszekedés lezárásaként. A nő vallomása szerint férje részegen végigrugdosta és dobálta egy szállodaszobán. A kilencvenes évek egyik legnagyobb popsztárjának számító férfit azonnal őrizetbe vették, de később óvadék ellenében elengedték. Sokáig azonban valószínűleg nem fogja élvezni a nyári napsütést, ugyanis visszaesőként nincs sok esélye a börtön elkerülésére. Két esztendővel ezelőtt már ült néhány hónapot, miután egy étteremben meg akarta ölni akkori barátnőjét. Bár Lindsay esetéből kiindulva, lehet, hogy még meg is dicséri a bíróság, amiért nem ölte meg a nejét, hanem csak megverte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.