Városlista
2021. szeptember 28, kedd - Vencel

Hírek

2019. December 18. 11:07, szerda | Belföld

Őszies idő lesz karácsonykor

Őszies idő lesz karácsonykor

Őszies időre számíthatunk az ünnepekkor. Németh Lajos meteorológus szerint szinte semmi esély a fehér karácsonyra. Ez igaz a következő évekre is.

Bár sokan álmodoznak a fehér karácsonyról, úgy tűnik, ez ezúttal sem adatik meg. Németh Lajos a Borsnak kifejtette, idén szinte biztosan nem fog havazni az ünnepekkor, és ami még ennél is rosszabb, hogy a következő években sem valószínű.

„Lélekben fel kell készülnünk rá, hogy idén sem lesz fehér karácsony, ahogy az elmúlt években sem. Még sokkolóbb előrejelzés, hogy ez vélhetően a jövőben is így lesz, évről évre. Mi tagadás, ez sokat elvesz a karácsonyi hangulatból. A hőmérséklet valahol a plusz 5-8 fok körül alakul majd, de a napsütéses részeken bőven 10 fok fölé is kúszhat a hőmérő higanyszála."

Forrás: life.hu

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Címkék: időjárás, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 18:51, hétfő | Belföld

Emberölésre készülő radikális csoport vezetőit vették őrizetbe

Élet elleni bűncselekmény miatt őrizetbe vették a magukat Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának nevező csoportosulás vezetőit, akik a gyanú szerint egy találkozó során emberölések elkövetésére hívták fel a csoport tagjait

2021. Szeptember 27. 18:01, hétfő | Belföld

Örült mennyiségű hulladék eltakarításához járult hozzá a hulladékvadász

A hulladékvadász-applikációnak köszönhetően hétezer bejelentés érkezett a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványhoz, és tízezer köbméter illegális hulladék eltakarításához nyújtottak segítséget

2021. Szeptember 27. 16:53, hétfő | Belföld

Ruhásszekrényében gondozta a marihuánát

Kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a debreceni rendőrök egy marokkói férfival szemben.

2021. Szeptember 27. 15:04, hétfő | Belföld

Októberben kezdődik az őszi rókavakcinázás

Október elején kezdődik a rókák veszettség elleni vakcinázása, az érintett térségekben ebzárlat és legeltetési tilalom lép életbe - tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hétfőn az MTI-t.