Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. Július 01. 12:11, hétfő | Bulvár

Oszvald Marika karambolozott, kórházba szállították

Oszvald Marika karambolozott, kórházba szállították

Autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika Törökbálint közelében, szalagkorlátnak csapódott, kórházba kellett szállítani.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Budapesti Operettszínház tagja karambolozott az M0-son Törökbálint közelében – írja a Blikk.

A színésznő az Aszófői Vigasságok nevű fesztiválra sietett egy fellépésre, ekkor történt a baleset: az autójának hátulról nekimentek, ő pedig a szalagkorlátnak csapódott.

Oszvald Marikát kórházba szállították, de már ki is engedték: "Rendben vagyok, már itthon" – írta a Blikknek. A lapnak a színésznő menedzsere, Görgényi Tibor is nyilatkozott: "Valóban történt egy baleset, de szerencsére minden rendben van. Oszvald Marikát elvitték a mentők, de már az otthonában pihen" – mondta.

Forrás: origo.hu

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 29. 16:23, szerda | Bulvár

Király Viktorék apás szülést terveznek

Király Viktornak kisfia születik nyáron, az apaságra már most nagyon készül.

2020. Január 29. 16:08, szerda | Bulvár

Tíz nap múlva Oscar-gála, több sztár is elismerést ad át

Timothée Chalamet, Will Ferrell, Gal Gadot, Julia Louis-Dreyfus és Lin-Manuel Miranda is díjátadóként működik közre az Oscar-gálán, amit tíz nap múlva rendeznek meg Los Angelesben.

2020. Január 29. 14:07, szerda | Bulvár

Elköltözik 5 év után az EFOTT

Ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont idén az EFOTT fesztiválnak, a július 15. és 20. közötti rendezvény területe a korábbiakhoz képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik.

2020. Január 29. 13:35, szerda | Bulvár

Pingvinfióka kelt ki a Szegedi Vadasparkban

Pápaszemes pingvin (Spheniscus demersus) kelt ki a Szegedi Vadasparkban, a felnőttektől eltérően nem fekete-fehér hanem szürke tollazatú fiókát hamarosan a látogatók is megfigyelhetik