Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Szeptember 25. 07:16, vasárnap | Helyi sport
Forrás: ETO

ÖTÖT VÁGOTT AZ ETO A III. KER-NEK!

ÖTÖT VÁGOTT AZ ETO A III. KER-NEK!

Két tizenegyesgól, Zamostny dupla, 5-1-re nyert az ETO a III. KER ellen.

Háromgólos vezetést követően növelni tudta kettővel az előnyét a Győr a szünet után, majd a váratlan vendégszépítés után küzdelmesebbé vált a mérkőzés.

Az ETO magabiztosan győzött, de nincs változás a tabella elején mivel nyert az Érd, a Csorna és a Kaposvár.

Nehezen lendült játékba az ETO, mert a vendégek agresszív letámadása nehézzé tette a támadások kialakítását, valamint sokáig tördelték emellett a játékot apró szabálytalanságokkal a III. Ker játékosai.

Első hibájukat rögtön ki is használta az ETO, Beliczky jutott el a kapu előteréig szinte zavartalanul, mindenki beadást várt, Ő azonban kilőtte a bal alsó sarkot (1-0). Lendületbe jött az ETO, több helyzet után - a 34. percben Magasföldi magabiztosan értékesítette a Zamostny buktatásáért jogosan megítélt büntetőt (2-0). Igaz Czirjék rajta volt a lövésen és bele is ért, azonban a kellő erővel lőtt 11-es az alsó sarokba landolt.

A 41. percben újabb győri találatnak örülhetett a publikum. Rácz ismét el tudott menni a szélen, belőtt labdáját másodszorra Zamostny szelídítette meg, aki egyből a jobb alsó sarokba vágta a labdát! (3-0)

A mérkőzése elején még pontatlanok voltunk, majd a lehető legjobb pillanatban jött Beliczky vezető gólja, ami megakadályozva a vendégek játékának feltámadását, az ETO-nak pedig lendületet adott. AZ ETO a góltól megnyugodva nagyobb sebességre tudott kapcsolni, amivel jöttek az újabb találatok, tíz perccel később Zamostny buktatásáért járó tizenegyest Magasföldi lőtte be, majd a hajrában több kimaradt győri helyzet után Zamostny is feliratkozott a góllövők közé.

Nagy lehetőség maradt ki az ETO előtt, Zamostny elé jut a labda egy szerelést követően, azonban Czirjékbe lő, de újabb 11-est ad a bíró, mert a keresztező védő szabálytalanul próbálta szerelni a győri centert a büntető területen.

Kulcsár áll a labda mögé, aki magabiztosan lőtt a másik sarokra vetődő Czirjék mellett a vendég kapuba (4-0).

Bedobást követően több passzal jutottunk a vendég 16-osig, majd Magasföldi továbbításából fordult kapura a győri középcsatár Zamostny, aki 2. találatát lőtte. Zamostny egy állítás után nagy erővel a kapu jobb oldalába bombázza az ETO ötödik gólját (5-0)!

A győri szurkolók boldogan elkezdtek énekelni, nagyon jó a hangulat az ETO Park Stadionban, attól függetlenül, hogy a 69. percben szépít a III. KER. Pedig a játékban még nem volt benne egy vendég szépítőgól, Gálfi lőtte el váratlanul 22 m-ről, Kunsági sajnos nem ért oda, a labda a bal kapufa mellett alacsonyan lőve jut a győri kapuba (5-1).

Kabátot ugratta ki Nagy J. a 86. percben, aki sajnos lesről rúg egy gyönyörű gólt a vendég kapu bal oldalába.

5-1 maradt a végeredmény, egy jól szervezett csapatot győzött le az ETO, a III. KER 25 percig bírta eredményes játékát a Győr ellen bevetni. Ezután aztán hengereltek a győriek, a szünet után az ETO tovább tudta növelni előnyét, Kulcsár, majd Zamostny góljával.

A vendégek nem adták fel cseréikkel javult játékuk, majd Gálfi váratlan góljából - ami egy átlövésből született - állította be a végeredményt. Az ETO megérdemelten nyert ilyen arányban is a III. KER ellen.

ETO FC GYŐR – III. KER TVE 5-1 (3-0)

ETO FC Győr: Kunsági – Vadász (Kiliti R. 46p), Nagy J., Nagy Á., Varga R. - Pongrácz V., Kulcsár K. (Illés D. 61p), Magasföldi J., - Beliczky G., Rácz F. - Zamostny B. (Kabát 67p)

III. KER: Czirjék - Kiss, Gál, Kis, Madarász, Gálfi, Domokos, Szilágyi, Horváth (Szűcs 46p), Kenesei (Kaszai 60p), Bartha (Forgács 67p)

Gólszerzők: Beliczky (25), Magasföldi (34), Zamostny (41, 62), Kulcsár (54), illetve Gálfi (69)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése