Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2012. December 17. 12:53, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Otthon is ragyogó szépséggel

Otthon is ragyogó szépséggel

A szépítő kezeléseket követően kialakult ápolt, megfiatalodott, természetes tónusát visszanyert bőr állapotát az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani.

Az X-Shape Stúdióban részletes tanácsokkal, és rögtön hazavihető termékekkel várják a szépülni vágyókat. Olyan kozmetikumokat talál náluk, amit máshol nem.

- Stúdiónkbankozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját. Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, szérumok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik- mondja Sáhó Gyögyi az X-Shape Stúdió tulajdonosa.

Részletes termékismertetőket itt talál a Germanie de Capuccini és Algodermia otthoni arcápoló termékekről.

Sztárok sminktermékei: Karaja már Győrben is!

Az X-Shape Stúdióban, már három éve használják a Karaja prémium termékeit sminkeléskor. A sminkcsalád sikere töretlen, nincs magyar sztár, akit ne sminkeltek volna már Karaja termékekkel, melyeket akár Ön is hazavihet.

Garantált öröm karácsonykor!

Válasszon akár Karaja alapozót, szemfestéket, szempilla spirált saját részre, vagy ajándékba. Karácsony előtt az X-Shape Stúdióban különleges csomagolású ajándékokat talál. Egyes csomagoknál a külcsínnel sem kell foglalkozni, kapható náluk olyan prémium kategóriás bőrápoló termékek, melyet swarovski kővel díszített dobozban kínálnak. Minden korosztály számára tökéletes ajándék lehet az a neszesszer, ami egy púdert és ajándék ecsetet rejt.

A különlegességek között talál növényi őssejtet, vagy aranyat tartalmazó krémet, az Algodermia termékcsalád krémjei pedig az óceán mélyéből merítik a szépség féltve őrzött titkát.

A szépség mindenkinek jár! Kérjen időpontot az ingyenes analízishez, látogasson el karácsonyi ajándékot az X-Shape Stúdióba!

Karácsonyi tipp:
Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóban eszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk és figyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni a szeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szóló szépségutalványt!

Erélérhetőségeink:

H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel:+36-96/517-393
Mobil:+36-30/860-96-45
E-mail:info@xshapestudio.hu
web:www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.