Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2012. December 17. 12:53, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Otthon is ragyogó szépséggel

Otthon is ragyogó szépséggel

A szépítő kezeléseket követően kialakult ápolt, megfiatalodott, természetes tónusát visszanyert bőr állapotát az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani.

Az X-Shape Stúdióban részletes tanácsokkal, és rögtön hazavihető termékekkel várják a szépülni vágyókat. Olyan kozmetikumokat talál náluk, amit máshol nem.

- Stúdiónkbankozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját. Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, szérumok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik- mondja Sáhó Gyögyi az X-Shape Stúdió tulajdonosa.

Részletes termékismertetőket itt talál a Germanie de Capuccini és Algodermia otthoni arcápoló termékekről.

Sztárok sminktermékei: Karaja már Győrben is!

Az X-Shape Stúdióban, már három éve használják a Karaja prémium termékeit sminkeléskor. A sminkcsalád sikere töretlen, nincs magyar sztár, akit ne sminkeltek volna már Karaja termékekkel, melyeket akár Ön is hazavihet.

Garantált öröm karácsonykor!

Válasszon akár Karaja alapozót, szemfestéket, szempilla spirált saját részre, vagy ajándékba. Karácsony előtt az X-Shape Stúdióban különleges csomagolású ajándékokat talál. Egyes csomagoknál a külcsínnel sem kell foglalkozni, kapható náluk olyan prémium kategóriás bőrápoló termékek, melyet swarovski kővel díszített dobozban kínálnak. Minden korosztály számára tökéletes ajándék lehet az a neszesszer, ami egy púdert és ajándék ecsetet rejt.

A különlegességek között talál növényi őssejtet, vagy aranyat tartalmazó krémet, az Algodermia termékcsalád krémjei pedig az óceán mélyéből merítik a szépség féltve őrzött titkát.

A szépség mindenkinek jár! Kérjen időpontot az ingyenes analízishez, látogasson el karácsonyi ajándékot az X-Shape Stúdióba!

Karácsonyi tipp:
Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóban eszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk és figyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni a szeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szóló szépségutalványt!

Erélérhetőségeink:

H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel:+36-96/517-393
Mobil:+36-30/860-96-45
E-mail:info@xshapestudio.hu
web:www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 14:55, csütörtök | PR

Hogyan válasszunk ki a tökéletes férfi kapucnis pulcsit? Az 5 legjobb tipp

Amikor beköszönt a hideg idő, akkor érdemes kellően meleg pulcsival fogadni a férfiaknak is. Viszont talán nem is találhatnák praktikusabb darabokat a férfi divatvilágban a kapucnis pulóvereknél.

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 10. 10:44, hétfő | PR

Szakembert, mestert keres?

Elméletileg elmondhatjuk, hogy mindent az interneten keresünk, de vonatkozik-e ez a szakemberek segítségére is? Milyen szinten uralkodik az internet a megbízható vállalkozók felkutatásában.