Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. December 17. 12:53, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Otthon is ragyogó szépséggel

Otthon is ragyogó szépséggel

A szépítő kezeléseket követően kialakult ápolt, megfiatalodott, természetes tónusát visszanyert bőr állapotát az otthoni ápolás folytatásával lehet fenntartani.

Az X-Shape Stúdióban részletes tanácsokkal, és rögtön hazavihető termékekkel várják a szépülni vágyókat. Olyan kozmetikumokat talál náluk, amit máshol nem.

- Stúdiónkbankozmetikusaink hasznos tanácsokkal látják el vendégeinket, miközben összeállítják a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen termékek palettáját. Szakembereink megtanítják vendégeinket a krémek, emulziók, zselék, szérumok helyes használatára, továbbá figyelemmel kísérik a bőr állapotának változását és ezt a Vendégkartonon is rögzítik- mondja Sáhó Gyögyi az X-Shape Stúdió tulajdonosa.

Részletes termékismertetőket itt talál a Germanie de Capuccini és Algodermia otthoni arcápoló termékekről.

Sztárok sminktermékei: Karaja már Győrben is!

Az X-Shape Stúdióban, már három éve használják a Karaja prémium termékeit sminkeléskor. A sminkcsalád sikere töretlen, nincs magyar sztár, akit ne sminkeltek volna már Karaja termékekkel, melyeket akár Ön is hazavihet.

Garantált öröm karácsonykor!

Válasszon akár Karaja alapozót, szemfestéket, szempilla spirált saját részre, vagy ajándékba. Karácsony előtt az X-Shape Stúdióban különleges csomagolású ajándékokat talál. Egyes csomagoknál a külcsínnel sem kell foglalkozni, kapható náluk olyan prémium kategóriás bőrápoló termékek, melyet swarovski kővel díszített dobozban kínálnak. Minden korosztály számára tökéletes ajándék lehet az a neszesszer, ami egy púdert és ajándék ecsetet rejt.

A különlegességek között talál növényi őssejtet, vagy aranyat tartalmazó krémet, az Algodermia termékcsalád krémjei pedig az óceán mélyéből merítik a szépség féltve őrzött titkát.

A szépség mindenkinek jár! Kérjen időpontot az ingyenes analízishez, látogasson el karácsonyi ajándékot az X-Shape Stúdióba!

Karácsonyi tipp:
Őrizze meg bőre fiatalságát!

A legjobb ajándékon észre lehet venni, hogy az illetőnek valóban eszébe jutottunk, elgondolkozott azon, hogy mit szeretnénk és figyelmet fordított ránk. Ha Ön igazán szeretne örömöt látni a szeretett személy szemében, ajándékozzon személyre szóló szépségutalványt!

Erélérhetőségeink:

H-9023 Győr, Lázár Vilmos u. 21.
Tel:+36-96/517-393
Mobil:+36-30/860-96-45
E-mail:info@xshapestudio.hu
web:www.xshapestudio.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből