Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2012. Március 22. 09:25, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Otthonában rabolták el a postástól a kézbesítendő pénzt

Otthonában rabolták el a postástól a kézbesítendő pénzt

Otthonában rabolták el a pénzes postástól a kézbesítendő összeget a szigetközi Győrújfalun szerda délben - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: az ötvenes éveiben járó nő rosszulléte miatt ment haza, majd kis idő múlva motoszkálást hallott a konyhából. Amikor a zaj oka után nézett, a támadó gázspray-t fújt arcába, majd kiemelt a táskájából több mint százezer forintot.

A győri rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett rablás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen az ügyben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.