Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 23. 07:20, péntek | Belföld

Özönlenek a nézők a Valami Amerika 3 vetítéseire a mozikba

Özönlenek a nézők a Valami Amerika 3 vetítéseire a mozikba

Utoljára tavaly novemberben trónolt a heti mozis látogatottsági lista csúcsán magyar film. Akkor A Viszkis csábította el a nézőket, most a Valami Amerika 3 hódít. Egy hét alatt 140 525 néző volt rá kíváncsi.

A magyar vígjáték ráadásul az amerikai blockbuster Fekete Párduc című képregényfilmet is maga mögé utasította.

Fantasztikusan indult a Valami Amerika 3 a magyar mozikban. Már a nyitóhétvégén csaknem 120 ezer néző látta, egy hét alatt pedig több mint 140 ezren váltottak rá jegyet. Úgy tűnik, hogy valóra válik a rendező, Herendi Gábor vágya, aki interjúnkban azt mondta, 400 ezer nézővel már elégedett lenne.

Legutóbbi filmjével, a Kincsem-mel meg is haladta ezt a számot, a leghíresebb magyar versenylóról szóló kosztümös kalandfilmjét 457 ezren látták - ezzel 2017 legnézettebb magyar filmje lett, de a tavalyi teljes mozilátogatottságot tekintve is az előkelő harmadik helyen végzett.

Jól látszik, hogy a tavalyi lendület nem fogyott el a magyar filmből, miközben március 4-én a Testről és lélekről sikeréért izgulhatunk az Oscar-gálán, máris megvan az év első közönségsikere is.

Enyedi Ildikó Oscar-esélyes filmjét egyébként újabb 3 709 néző látta a héten, így eddig összesen 126 496-an nézték meg.

A heti top10 második helyén a Fekete Párduc áll -109 628 néző-, a Valentin-napra időzített, így a múlt heti listavezető A szabadság ötven árnyalata csak a harmadik 65 442 néző a héten, összesen: 219 777.

Forrás: origo.hu

Fotó: Valami Amerika 3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.