Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Október 07. 07:25, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Pálinkák és kolbászok lepik el a Várat

Pálinkák és kolbászok lepik el a Várat

Pálinkák, kolbászok, a legismertebb olasz törköly- és szőlőpárlatok, azaz grappák és számtalan zenés program várja az érdeklődőket október 7-e és 10-e között a fővárosban, a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon – mondta a

Október 7-e és 10- között sokszínű kulturális és gasztronómiai programokkal várnak mindenkit a Budai Vár Hunyadi udvarában. Fellép mások mellett a Colorstar, Frenk, Rutkai Bori és a Betonka, a Budapest Bár, a Jazzékiel, a Váradi Roma Café, a Hot Club of Hungary és a Madarak Házibulizenekar.

Az idei Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál célja, hogy megszüntesse a határokat. Így a rendezvényen nemcsak a legnemesebb hazai pálinkákat és kolbászkülönlegességeket kóstolhatják meg a látogatók, hanem a vendégként szereplő Olaszország nemzeti italával, a grappával is megismerkedhetnek, méghozzá Gianni segítségével, aki a fesztivál olasz negyedének házigazdájaként várja az érdeklődőket – mondta Maros Róbert.

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.