Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Április 25. 07:20, szerda | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Pályán a szurkolók is

Pályán a szurkolók is

Vasárnap rendezték a Győri ETO FC–DVTK mérkőzést az OTP Bank Ligában, de a két csapat szurkolótábora már szombaton este összecsapott egymással.

Szerencsére azonban nem verekedésről volt szó, a két klub szimpatizánsai – remek példát mutatva a többi szurkolónak – egy kispályás focimeccsen, a győri egyetemi csarnokban mérték össze az erejüket. Minderről a Kisalföld is beszámolt.

„Nem ez volt egyébként az első ilyen mérkőzés közöttünk – kezdte Sej Attila, a mérkőzés egyik győri szervezője. – Két évvel ezelőtt már Miskolcon találkoztunk és játszottunk egy jót. Úgy fest, a két szurkolótábor közötti kispályás meccs lassan hagyomány lesz." Bár nem az eredmény volt a fontos, mindkét mérkőzésen a győri szurkolók játszottak eredményesebben.

„Ugyanolyan mezben focizhattunk, mint az NB I-es csapatok, s ahogy Miskolcon, ezúttal is hét-háromra mi nyertünk. Nyolcan jöttek diósgyőriek, ők nem az úgynevezett keménymag tagjai, de az életük a DVTK és a futball. Minden jelentős sporteseményen ott vannak, sokszor találkozunk akkor is velük. Sajnos a szervezésbe ezúttal egy kis hiba is csúszott: épp a meccs idején játszották Spanyolországban az El Clássicót, vagyis a Barcelona–Real Madrid rangadót. Így lemaradtunk az elejéről, de a második félidőt már együtt néztük a tévében a diósgyőriekkel, akikkel jövőre remélhetőleg ismét találkozunk. Hogy hol és mikor, az egyelőre még nem dőlt el, meglátjuk, hogyan alakul a sorsolás."

Sej Attila szerint kedvenc csapata, a Győri ETO FC aranyérmes lehet.

„Biztos vagyok benne, hogy a Debrecen még hibázni fog. Ha máskor nem, akkor ellenünk biztosan. Nyilván az eredményességnek köszönhetően egyre többen vagyunk az ETO meccsein. Örülök ennek, mert – bár Győrben sok a divatszurkoló – ez segítség lehet a csapatnak, amely idén újra bajnokságot nyerhet."

Forrás: www.kisalfold.hu

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 09:19, szerda | Belföld

20 éve csatlakozott Magyarország az Európai Unióhoz

Hosszú évek után teljesült a magyarok vágya, most mégis sokan szkeptikusan a csatlakozás helyességét illetően.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.