Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2022. Január 28. 16:05, péntek | Helyi

Pályaorientációs előadásokat tartottak a győri katonák

Pályaorientációs előadásokat tartottak a győri katonák

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái több Győr-Moson Sopron megyei iskolában tartottak pályaorientációs előadásokat a napokban

2022. január 26-án, szerdán a győri Pattanytús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai hallhattak az egyre népszerűbb katonai hivatás által kínált lehetőségekről. Másnap, január 27-én, csütörtökön Csornán a Soproni Szakképzési Centrum Hunyadi János Technikum tanulóit tájékoztatták a győri katonák a megújuló Magyar Honvédség által biztosított életpálya előnyeiről

Az előadásokat követően a diákoknak a személyes beszélgetésen túl lehetőségük volt kézbe venni a Magyar Honvédségben rendszeresített legújabb típusú kézi fegyvereket, valamint megtekinteni a Digitális Katona Program egyéni hadfelszerelését is.

A rendezvényeken az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 16. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda szakemberei is részt vettek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédei mellett.

Forrás: MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 10:16, vasárnap | Helyi

Vidéki sanzonnal indul a nyár Győrben

Mező Misi és a Magna Cum Laude Zenekar koncetrjével indul a nyár Győrben – a hírt Dr. Dézsi Csaba András osztotta meg közösségi oldalán.

2022. Május 22. 09:16, vasárnap | Helyi

Hogyan készült mifelénk? – Vidám Szigetközi Paradicsom

2022. Május 22. 08:15, vasárnap | Helyi

Kullancsinvázió egész évben

Rengeteg a fertőzött kullancs szerte az országban, hiszen az elmúlt évek enyhe téli időjárása kedvezett az élősködők áttelelésének.

2022. Május 21. 15:16, szombat | Helyi

Bajnok az Audi ETO KC

A Győri Audi ETO KC 16. alkalommal megnyerte a női kézilabda NB I-et. Pénteken 28-25-re győzött Debrecenben, így pontazonossággal zárt a tabellán a tavalyi bajnok Ferencvárossal, de a gólkülönbség a győrieknek kedvezett.