Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2012. Április 28. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Zokogni kezdett a repülőgépen a modell.

Dukai Regina éppen a párjához, Feczesin Róbert labdarúgóhoz utazott Bresciába, amikor bepánikolt a levegőben. A modell repülőgépe ugyanis egy hatalmas felhő miatt több mint félórán keresztül nem tudott leszállni, közben erősen dobálta is a gépet a vihar.

Regina gyerekkora óta tart a repüléstől, sőt a bezártságot sem bírja. "A szívemnek egyébként is van egy kis baja, ráadásul elkezdtem magam hergelni is" - vallotta be a Blikknek a Sugarbird ruhamárka egyik arca, akinél végül eltört a mécses a levegőben, hiába nyugtatgatta a mellette ülő nő. A modellért a kedvese is aggódott a repülőtéren, nem tudta mire vélni a késést. Regina nemcsak a gépen zokogott az ijedtségtől, hanem még akkor is, amikor már a párja mellett ült az autóban. "Meg kellett állnunk, annyira ki voltam készülve, és otthon is előtört belőlem a sírás" - mesélte az emlékezetes kalandját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.