Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2012. Április 28. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Pánikrohamot kapott Dukai Regina

Zokogni kezdett a repülőgépen a modell.

Dukai Regina éppen a párjához, Feczesin Róbert labdarúgóhoz utazott Bresciába, amikor bepánikolt a levegőben. A modell repülőgépe ugyanis egy hatalmas felhő miatt több mint félórán keresztül nem tudott leszállni, közben erősen dobálta is a gépet a vihar.

Regina gyerekkora óta tart a repüléstől, sőt a bezártságot sem bírja. "A szívemnek egyébként is van egy kis baja, ráadásul elkezdtem magam hergelni is" - vallotta be a Blikknek a Sugarbird ruhamárka egyik arca, akinél végül eltört a mécses a levegőben, hiába nyugtatgatta a mellette ülő nő. A modellért a kedvese is aggódott a repülőtéren, nem tudta mire vélni a késést. Regina nemcsak a gépen zokogott az ijedtségtől, hanem még akkor is, amikor már a párja mellett ült az autóban. "Meg kellett állnunk, annyira ki voltam készülve, és otthon is előtört belőlem a sírás" - mesélte az emlékezetes kalandját.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.