Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 28. 08:50, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Pápai Joci: Elsősorban a gyerekeim barátja szeretnék lenni

Pápai Joci: Elsősorban a gyerekeim barátja szeretnék lenni

Pápai Jocit, Lékai Mátét, Rákóczi Ferit, Harsányi Leventét és Simon Kornélt is jelölték idén az APA Magazin Év Apája díjra.

A híres apukák közül most Pápai Joci és Lékai Máté meséltek arról, mit éreztek, amikor megtudták, hogy gyermekük születik, és hogy milyen apukának látják magukat. Hamarosan kiderül, hogy az olvasók kit választanak meg a díj nyertesének, itt lehet szavazni szeptember 5-ig.

Lékai Máténak idén januárban született meg kisfia, Noé. Kicsit több mint fél év távlatából emlékezett vissza a Veszprém és magyar válogatott kézilabdása azokra a pillanatokra, amikor megtudta, hogy Rami gyermeket vár, majd világra jött a kis trónörökös.

„A világ legboldogabb embere voltam, amikor megtudtam, hogy Rami babát vár, már nagyon szerettünk volna szülők lenni. Amikor megszületett Noé, akkor tudatosult bennem, hogy tényleg én vagyok a világ legboldogabb embere” – kezdte Máté, majd azt is elmondta, hogy igyekszik minden feladatból kivenni a részét: „Nem viccelek, még egy peluscsere is földöntúli boldogsággal tölt el.”



Pápai Jociékat kicsit meglepetésként érte első gyermekük érkezése, még szinte egy éve sem voltak együtt párjával, amikor megtudták, hogy babát várnak. Akkor még Joci szüleinél laktak, az énekes három testvérével és úgy érezték, nincsenek meg azok a körülmények, amelyek egy gyermek neveléséhez szükségesek. Aztán a kezdeti ijedtség után, úgy döntöttek, belevágnak a családi élet kialakításába.

„Ma már tudom, hogy a legjobb dolog apukának lenni. Amikor csak tehetem, gyerekek között vagyok, igyekszem a hátrányos helyzetű gyermekeknek is minél több fronton segíteni. Ott igazán őszinte lehetek, és a gyerekek is őszintén közelednek” – mesélte Joci, majd hozzátette: „A saját gyerekeimnek mindent megadok, amit tudok, a tenyeremen hordozom Hannát és Zalánt. Bízom benne, hogy jó apuka vagyok, és arra törekszem, hogy elsősorban a barátjuk lehessek, és mindenben támogassam őket.”

Az APA Magazin idén második alkalommal szervezi meg az Év Apája díjátadót, ahol több kategóriában hirdetnek majd győztes. Többek között a Cool Apák, Hős Apák, Sportos Apák, Ismert Apák, sőt az Inspiráló Nagypapák is várják a szavazatokat szeptember 5-ig ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára